Súlyos műtéten esett át! Kórházban lábadozik a népszerű műsorvezető
Richard Hammond, a Top Gear című műsor közkedvelt házigazdája vesekővel került kórházba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Richard Hammond népszerű brit újságíró, műsorvezető, aki leginkább a BBC-n futó, nagy sikerű Top Gear című műsor házigazdájaként vált ismertté, de a magyar nézők is láthatták, többek között a Viasat 6-on sugárzott Lehetetlen küldetés című vetélkedőben is.

A 42 éves sztárt azonban egy időre nélkülözniük kell a rajongóknak, ugyanis kórházban van, nemrég meg is kellett műteni.

Vesekővel műtötték

Mint kiderült, a népszerű tévésnek veseköve van, amit a napokban szerencsésen eltávolítottak, de még benn tartják megfigyelésen, egyelőre a kórházban lábadozik.

Minden jel arra mutat, hogy jobban van, hiszen arra is van ereje, hogy a betegágyból tréfás kommenteket tegyen közzé Twitter-oldalán.

Legutóbb, 2008-ban, a kétgyermekes sztárapuka vakbelét távolították el az orvosok, mivel hasi fájdalmakra panaszkodott.

Akkor olyan hamar túlesett a beavatkozáson, akár egy foghúzáson, és a felépüléshez sem kellett sok idő. Hogy ezúttal mikor hagyhatja el az intézményt, egyelőre nem tudni.

Két kislánya aggódik érte

Richard Hammond egyébként az egyik legkeresettebb brit médiaszemélyiség, aki - amellett, hogy saját újsága van The Daily Mirror címmel - 2002-ben csatlakozott a Top Gear csapatához, és ezzel karrierje új lendületet kapott.

Anglia legnézettebb autós műsora számos rajongóval büszkélkedhet szerte a világon, így Magyarországon is, aminek köszönhetően a sztár neve sok hazai autórajongó számára sem ismeretlen.

Szakmája mellett a magánéletben is sikeres: 2002 májusában vett feleségül egy írónőt, akivel azóta boldog házasságban élnek Payfordban. Két lányuk született: Isabella és Willow, akik 12, illetve kilencévesek. Jelenlegi megpróbáltatásaiban és a gyógyulásban a rajongók és a barátok mellett így családja támogatására is számíthat.

Ezt is szeretjük