Borzalmasan megcsúfult az egykor jóképű Richard Grieco
Rá sem ismerni
Richard Griecóért egykor tinilányok ezrei rajongtak, de mára csak torz utánzata önmagának. Szó szerint.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, hogy a 44 éves Richard Grieco valójában két évvel fiatalabb korunk ünnepelt Jack Sparrow kapitányának megformálójánál, Johnny Deppnél, pedig a fotói alapján úgy tűnik, ő az idősebb, ráadásul nem is kevéssel.


Hogy honnan és miként jutott a tönk szélére az egykori modell, aki az Armani, a Calvin Klein és a Chanel arca volt? Nos, nehéz megmondani.

Annyi bizonyos, hogy a 103 epizódon keresztül, 1987 és 1991 között forgatott Jump Street 21 című rendőrsorozat idején – amely nem mellesleg a már említett kollégáját is a népszerű sztárok közé emelte a kilencvenes évek elején – még minden rendben volt.

A jó szerepek elkerülték

Bár 1991-ben befejezték a szériát, a Richard Grieco karakterére alapozott spin-off pedig csak egy szezont ért meg, azért még mindig hozhatta a szokásos jófiús-balhés imázsát az ugyanabban az évben készült, nálunk is sikeres Spionfiókában.

Talán ezután indult meg a lassú hanyatlás: egyre furcsább és igénytelenebb filmszerepeket vállalt el, így próbálva visszaevickélni a köztudatba. Ráadásul az arca is kezdett szétesni, aminek vagy eldurvult plasztika, vagy súlyos függőségek lehetnek az okai - esetleg mindkettő.

Önmagát adta

Ironikus módon az utóbbi idők legemlékezetesebb alakítását mégis akkor nyújtotta, amikor saját keserű önmagát hozta az 1998-as Diszkópatkányokban, ami azóta kultikussá vált.

Bár ímmel-ámmal próbálkozik, nagyon úgy néz ki, 2007-ben feladta egy időre, hogy újra visszatornázza magát az élvonalba. Akkor szerepelt ugyanis a Veronica Mars három epizódjában, azóta pedig nem tudni újabb tervekről.

Mindemellett a színi szakma tanúja volt már néhány csodának, ezért elképzelhető, hogy igazán nagyot is fog még dobbantani egyszer - mint ahogy sikerült a másodvirágzás Deppnek is, bár ő maga sem hitt benne. Ám ha az arca ilyen rémisztő marad, félő, hogy kizárólag a szörnyszerepek jöhetnek szóba.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ráadásul, valljuk be, a nőket sem igazán vonzza egy torz arcú pasas - kivéve talán a másik sármőrből lett torzszülöttet, Mickey Rourke-ot. Nem véletlenül nem volt rendes kapcsolata, amióta szakított Yasmine Bleeth-szel, bár egyes források szerint az utóbbi időben Stephanie Niznik sorozatsztárral melegedett össze.

Ezt is szeretjük