Richard Gere 33 évvel fiatalabb felesége bikinit húzott - A színész imádja telt idomait
Richard Gere és gyönyörű felesége, Alejandra Silva Caprin nyaraltak.

richard-gere-és-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Richard Gere áprilisban vette el 33 évvel fiatalabb feleségét, a gyönyörű Alejandra Silvát. A színész 2014-ben kezdett randizni a spanyol szépséggel. A friss házasok igyekeznek minél több időt együtt tölteni, a lesifotósok nemrég a mesés Capri szigeténél kapták őket lencsevégre hajókázás közben.

Már a terhesség híre is felröppent

A színészt és feleségét a lesifotósok is megörökítették, a 35 éves szépség a hajón egy hófehér bikiniben sütkérezett. A telt idomokkal rendelkező Alejandráról egyébként az a hír járja, hogy állapotos, ezt korábban a spanyol ABC állította. 

richard-gere-felesége-bikiniben

Azon a felvételen, melyen oldalról látszik az alakja, tényleg úgy tűnik, mintha babapocakja lenne, ám a terhességről szóló pletykákat sem a színész, sem pedig Alejandra Silva sajtósa nem erősítette még meg. A feleségnek egyébként már van egy ötéves gyermeke, aki az első házassága idején született meg.

richard-gere-és-felesége-hajókázik

A színész és párja egyébként nagyon boldogok egymással, Gere így nyilatkozott az esküvője után:

- Én vagyok a világ legboldogabb embere - fogalmazott röviden.

Korábban Alejandra is elmondta a Hola című lapnak, mennyire szerelmes Richard Gere-be.

 - Egy kicsit elvesztem, nem volt fény, amit kövessek, de a vele való találkozásom értelmet adott az életemnek. Olyan érzés volt, mintha valaki kinyújtotta volna nekem a kezét, és megmutatta volna a sorsom igazi útját - fogalmazott.

Ezt is szeretjük