A MacGyver sármos sztárjára rá sem ismerni - Fotón a 69 éves Richard Dean Anderson
Richard Dean Anderson volt a '80-as és '90-es évek egyik legnagyobb sztárja.

richard-dean-anderson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden korszaknak megvoltak a maga akciósztárjai, a '80-as és '90-es évek egyik legikonikusabb sztárja Richard Dean Anderson volt, aki MacGyver bőrébe bújva lopta be magát emberek millióinak szívébe.

Így néz ki most Richard Dean Anderson

Az 1985-től 1992-ig tartó sorozat egy rendkívül találékony hősről szólt, aki bármilyen reménytelen helyzetben elő tudott állítani hétköznapi tárgyakból olyan dolgokat, amelyekkel végül megmentett mindenkit. Svájci bicskája és ragasztószalagja nélkül el sem indult otthonról, a hét évadig futó kalandsorozat hazánkban is nagy sikert aratott, a mai napig ismétlik.

A sztár 35 esztendős volt, amikor műsorra tűzték Amerikában a MacGyvert. Annak idején nők milliói rajongtak a szívtipró színészért, aki nagy népszerűségét is a kalandsorozatnak köszönheti. 1997-ben még nagyobb sztár lett a sci-fi-rajongók szemében, ugyanis ő kapta meg a Csillagkapu egyik főszerepét. Richard Dean Anderson 2019 januárjában ünnepelte 69. születésnapját, így jövőre már kerek évfordulót ünnepelhet.

Ahogy a fotón is látszik, nagyon megváltozott az évek során, ahogy idősödött, ki is kerekedett kicsit. Mi hirtelen fel sem ismertük őt. A színészettől ma már teljesen visszavonult, utoljára 2013-ban állt kamerák elé, a Ne bízz a ribiben! című szituációs komédiában saját magát alakította. Bár hat éve nem színészkedik, a rajongók szívéből nem lehet kitörölni a személyét. A mai napig hívják közönségtalálkozókra, amelyekre általában el is megy nagy örömmel. 

Nem lehet sokat tudni a magánéletéről, sosem nősült meg, egy lánya született, Wylie 1998 augusztusában látta meg a napvilágot, a lány édesanyja April A. Prose, akivel a színész 1996 és 2003 között randizott.

Emlékszel a Rex felügyelő sztárjára?

A Rex felügyelő című sorozatban Rex első gazdáját Tobias Moretti alakította, képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a színész.

Ezt is szeretjük