Igazán dögös nővé érett Renee Olstead, a huncut gyereksztár
Renee Olstead főként sorozatokban mutatta meg tehetségét, de énekesnőként is megállja a helyét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár gyakran előfordul, hogy egy imádott gyereksztár keserű felnőtté érik - elég csak a Reszkessetek, betörők! cukorfalatját, Macaulay Culkint említeni -, azért akadnak ellenpéldák. Ez utóbbiak közé tartozik a ma már húszéves nővé érett Renee Olstead, aki ugyan hatéves korától a showbiznisz része, ennek ellenére mindvégig két lábbal a földön tudott maradni.

A bombázóként ragyogó vörös szépséget az ég, no és persze agilis szülei kicsi korától sztárnak szántak. Ezért aztán alig tudott járni és beszélni, máris tánc- és énekórákra járatták, és addig cipelték meghallgatásokra, míg 1995-ben bekerült a Streets of Laredo című miniszériába.

Kicsi korától szerepel

Innentől időről időre felbukkant különféle sorozatokban, emellett pedig mozifilmekben is aprócska szerepekhez jutott. Látható volt például az 1999-es Schwarzenegger-féle Ítéletnap, valamint az egy évvel későbbi Űrcowboyok című alkotásban is, utóbbiban Tommy Lee Jones és Clint Eastwood játszották a főszerepeket.

Ám igazán a 2002-től 2006-ig forgatott Still Standing szitkomban ismerték meg az amerikai nézők, ugyanis a kezdetektől 86 epizódon át alakította Lauren Millert, egy nem konvencionális família középső gyermekét. Játékáért 2006-ban megkapta a Young Artist Awards gálán a legjobb mellékszereplőnek járó díjat.

Énekelni is tud

Olstead kisasszonynak azonban nem szállt a fejébe a siker, inkább igyekezett jó hangi adottságait is kiaknázni. 2004-ben piacra dobta debütáló albumát, melyet egyszerűen Renee Olstead címre keresztelt.

A kritikusok által pozitívan fogadott korongon olyan jazz- és popklasszikusokat dolgozott fel, mint a Summertime és a What a Difference a Day Makes. Tavaly óta pedig kapható Skylark című második lemeze is.

Azért a televíziózással sem hagyott fel: mostanában a fiatalok körében népszerű The Secret Life of the American Teenager sorozatban ismerhetnek rá kitartó rajongói.

Ezt is szeretjük