Borzasztó tragédia - A színésznő szerelme öngyilkosságot követett el
Nézd meg!
Sztárok, akiknek a szerelme öngyilkos lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Renée Zellweger először mesélt arról, hogy 26 évesen elvesztette élete egyik legnagyobb szerelmét, Sims Ellisont, aki 1996-ban saját kezével vetett véget az életének. A basszusgitáros régóta depresszióval küzdött, testvérei többször mentették meg saját magától, azonban amikor Renée Floridába költözött, és nem találkozhattak olyan gyakran, teljesen összeomlott.

- Hiába próbálkoztunk mindennel, van, akin nem lehet segíteni. Volt, hogy Sims kezéből a testvére tépte ki a fegyvert... Aznap este nem volt ilyen szerencsénk. Vett egy másik pisztolyt, és fejbe lőtte magát. Azonnal meghalt - árulta el Sims Ellison édesanyja a Daily Mailnek.

Sajnos nem ő az egyetlen, akinek korán kellett búcsúznia szerelmétől. Képes összeállításunkban megnézheted, kinek az egykori párja vetett még véget az életének!

Sztárok, akik öngyilkosságot kíséreltek meg

Eszméletlenül találták meg otthonában Owen Wilsont, akit azonnal kórházba szállítottak. A színész gyógyszerek túladagolásával és csuklója felvágásával szeretett volna véget vetni az életének. De nem ő az egyetlen híresség, aki öngyilkosságot kísérelt meg - nézd meg galériánkat!

Ezt is szeretjük