Már 11 éves! Reese Witherspoon lánya bűbájos kiskamasszá cseperedett
Reese Witherspoon lánya, Ava szépséges kamaszlánnyá érett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A frissen házasodott Reese Witherspoon épp túl van legújabb filmje premierjén és  promócióján, úgyhogy most kicsit több ideje jut családjára, így kislányára, Avára is.

A Doktor Szöszivel berobbant színésznő 35 évesen is kislányosan bájos, nehéz is elhinni róla, hogy kétgyerekes sztármami, a 11 éves Ava és a hétéves Deacon anyukája.

Egyformák, mint két tojás

A 11 éves, bűbájos Ava, amint az a fotókon is látszik, ahogy nő, egyre inkább hasonlít híres mamájára, mondhatni a színésznő kicsinyített mása.

Az anya-lánya páros nemcsak külsőleg hasonlít egymásra, viszonyuk is kiegyensúlyozottnak tűnik, szinte nem telik el hét, hogy ne ruccannának ki egyet kettesben.

A gyerekek édesapja egyébként nem más, mint a színész Ryan Phillippe, akit Reese a 21. születésnapján ismert meg. A sztárpár házassága állítólag a színész kicsapongása miatt futott zátonyra, de 2007-es válásuk után is jó kapcsolatot ápolnak.

A gyerkőcök is gyakran vannak az apjukkal, sőt, annak új barátnőjével, Amanda Seyfrieddel is jól kijönnek. Ugyanilyen jó a viszonyuk anyjuk új férjével és pótapjukkal, a hollywoodi ügynök Jim Tothtal is.

Jöhet a harmadik gyerek?

A színésznő egyébként a válás után külön hangsúlyt helyezett arra, hogy gyerkőcei ne sérüljenek lelkileg, és ne érezzék csonkának a családot. Randizásnál elsődleges szempontja volt, hogy a jelölt kijöjjön a lurkókkal.

Reese egyébként nem sokkal a jóképű Jake Gyllenhaallal való szakítása után esett szerelembe a magyar származású Tothtal. Elmondása szerint kapcsolatuknak jót tett, hogy a férfi ismeri ugyan a színészek világát, de nem színész.

Nem véletlen tehát, hogy kettejük románca hamar házassággá érett, a szőke szépség március 26-án oltár elé is állt választottjával egy családias, kaliforniai esküvőn. Reese valósággal kivirult az új szerelemtől, sőt, még egy harmadik gyerek vállalásától sem zárkózik el.

Witherspoon az anyaság mellett a filmezést sem hanyagolja el, rajongói jelenleg két filmben is megnézhetik őt, a Honnan tudod? című komédiában és a Vizet az elefántnak című drámában, legutóbb pedig még egy Dolly Parton-életrajzi film főszerepével is hírbe hozták.

Ezt is szeretjük