A duci színésznő 20 kilós fogyása után feszülős ruhát húzott - Elképesztően fest Rebel Wilson
Rebel Wilson remek formában van.

rebel-wilson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson az elmúlt években számtalan vígjátékban szerepelt, sokan imádták őt a Tökéletes hangban, a Koszorúslányokban vagy éppen a Hogyan legyünk szinglik? című filmekben.

A duci sztár 2016-ban a The Telegraphnak adott interjújában vallott arról őszintén, hogy sajnos egy hormonális gond miatt gyorsan felszaladnak rá a kilók. A Cosmopolitannek pedig azt árulta el, hogy stresszevő volt, gyakran jutalmazta magát finom falatokkal. Azonban úgy tűnik, mára sikerült a kezébe vennie a gyeplőt, és eddig húsz kilótól szabadult meg.

Rebel Wilson egyre jobb formában van

A népszerű komika Instagram-oldalára feltöltött egy friss fotót, amin egy testre feszülős síszettben látható. A kép láttán számos rajongója dicsérte, hogy mennyire jól fest.

"Ejha, egyre vékonyabb vagy", "el sem hiszem, hogy ilyen remekül nézel ki, szép munkát végeztél", "nagyon csinos vagy, rám is fér egy kis motiváció", "olyan gyönyörű és inspiráló vagy" - írták a dicsérő szavakat.

Tényleg óriási az átalakulása, ez a fotó még 2015-ben az MTV Movie Awardson készült róla, itt még sokkal teltebb volt, mint napjainkban.

Személyi edzője, Jono Castano Acero a Hollywood Life-nak adott interjút Wilson edzési rutinjáról. A színésznő annyira elhivatott, hogy hetente hat alkalommal jár edzésekre. Air bike szobabiciklin szokott tekerni, illetve a TRX-gyakorlatokat is kedveli. 

Ilyen csinos volt az Oscar-gálán

Rebel Wilson is részt vett az idei Oscaron. Nézd, milyen csinos volt a színésznő a filmes eseményen!

Ezt is szeretjük