Rusnyává plasztikázták a Knight Rider szépségét
Rebecca Holden volt April
Aprilként rengetegen rajongtak a csinos színésznőért, akinek a vonásai teljesen eltorzultak a sok műtéttől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Knight Rider sorozat három ok miatt tett szert fergeteges népszerűségre a nyolcvanas években. KITT, az autó mindenkit lenyűgözött. Ezenfelül a csajoknak ott volt a tökös David Hasselhoff, a fiúknak pedig a szép és okos technikuslányok - a barnán bájos Bonnie, illetve a tüzes vörös April, aki még szürke kezeslábasában is eszméletlenül jól nézett ki.


Nos, azóta eltelt 25 év, és bizony az Aprilt alakító Rebecca Holden alaposan megváltozott az utóbbi időben - sajnálatos módon egyáltalán nem előnyére. Csinos pofiján minden bizonnyal rengetegszer végeztetett plasztikai átalakításokat, hogy fiatalságát megőrizze.

Nem hasonlít önmagára

Ám a beavatkozások végül teljesen eltorzították vonásait, így a friss fotókon látható vasalt arcú, püffedt ajkú nőben már egyáltalán nem lehet felismerni a valamikori bombázót. Ráadásul szinte hihetetlen, de még csak júniusban töltötte be 51. életévét!

Az 1958-as születésű sztárról talán kevesen tudják, hogy képzett énekesnő, végzettségét a University of North Texas-on szerezte. Egy New York-i tehetségkutató ügynökség fedezte fel a szépséget - nekik köszönhette, hogy elindult tévés karrierje.


Különféle reklámok és népszerű sorozatok - Magnum, Taxi, T.J. Hooker - epizódszerepei után osztották rá végül a csinos technikus szerepét a Knight Riderben.

Film helyett a zenét választotta

Bár a rajongók hamar megszerették, két évad után búcsút mondott KITT-nek és Michael Knightnak, hogy - kihasználva a sorozat adta népszerűséget - zenei karrierjét építse.

Bár nem jött be olyan mértékben a számítása, mint amilyennel anno az ügynöke kecsegtette, bekerült néhány musicalbe, és countrydalaival - legújabb lemeze a Dare to Dream - azóta is fellép az Egyesült Államok városaiban.

Emellett visszatért a színészethez is - a 2009-es The Book of Ruth bibliai történetet dolgoz fel, a Shattered Glory akciódrámának pedig jelenleg is folynak a munkálatai. Ami a magánéletét illeti, egy ideig Bob Vassallo felesége volt, ám azóta már elváltak útjaik. Gyermeke nem született a házasságából.

Ezt is szeretjük