Veszélyezteti babája életét a terhes színésznő
Botrányos képpel
A színésznő egyáltalán nem nevezhető mintaanyának, mert nem vigyáz magzata egészségére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A felelőtlenségnek is van határa. A dohányzás már önmagában is káros, ám ha egy várandós anyuka cigarettázik, arra nincs mentség. Rebecca Gayheart állítólagos terhességéről már jó ideje pletykálnak Hollywoodban, és mostanra kiderült, van alapja a szóbeszédnek. A People magazin értesülései szerint ugyanis a 38 éves amerikai színésznő valóban gyermeket vár, amit a sztár egyik közeli ismerőse megerősített a lapnak:


- Nagyon boldogok, olyan régóta próbálkoztak már – mondta a magát megnevezni nem akaró ismerős a People-nek, a színésznő szóvivője azonban egyelőre kommentálta a hírt.

Ezt látszik alátámasztani az a tény is, miszerint Gayheart férje, Eric Dane már februárban azt nyilatkozta az Ellen DeGeneres Show-ban, hogy mindketten nagyon szeretnének kisbabát.

Terhesen bagózik

Éppen ezért megdöbbentő, hogy szeptember 21-én egy lesifotós vásárlás után lencsevégre kapta Rebeccát, amint gépkocsijában dohányzott!

A fentiek tükrében érthető, hogy a színésznőt egyre többen támadják viselkedése miatt, ami finoman szólva is méltatlan egy leendő anyához.
Ráadásul a rossz nyelvek szerint mindeközben a drogozást sem hagyta abba, szóval nem lesz mit csodálkoznia azon, ha sokan hátat fordítanak neki.

Halálra gázolt egy kisfiút

Pedig Gayheart sötét múltja tudatában sokkal jobban igyekezhetne, hogy ne vívja ki a showbiznisz világának ellenszenvét. A feltörekvő celeb ugyanis 2001. június 13-án halálra gázolt egy kilencéves kisfiút. Jorge Cruz az iskolából tartott hazafelé a végzetes napon, amikor úgy döntött, hogy nem a zebrán, hanem az úttesten szalad át.

A Gayheart előtt haladó gépjárművek időben megálltak, hogy elengedjék az úton átkelő gyermeket, ám a színésznő kikerülve őket továbbhajtott. Ekkor gázolta el Jorge-t, aki másnap a kórházban belehalt sérüléseibe. A baleset közben mobiltelefonáló sztár 2007. november 27-én nem vitatta bűnösségét a halálos gázolás vádjában, a bíróság pedig három év próbaidőre és 750 óra közmunkára ítélte.

Emellett egy évre bevonták a jogosítványát, valamint 2800 dolláros bírság megfizetésére kötelezték.

Ezt is szeretjük