Borzasztóan csúf smink nélkül a hírhedt színésznő

Bizonyító képpel

Rá sem lehet ismerni a színésznőre, akinek hétköznapi arca kiábrándítóan fest szépségápolási szerek nélkül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebecca Gayheart a vörös szőnyegen igazán elbűvölő jelenség, ám a valóságban ez korántsincs így. Láttuk már nem is egy alkalommal, hogy a stylistok és a sminkesek még a kifejezetten csúnyácska sztárhölgyekből is képesek néhány órára igazi bombázót faragni. De hát mint mindenben, a szépségben is vannak fokozatok.


Akadnak olyan hírességek, akiknek szinte mindegy, hogy sminkkel vagy anélkül lépnek ki otthonukból, ám olyanok is, akiknek kicsinosított és hétköznapi arca között hatalmas a különbség. A 38 éves amerikai színésznő ez utóbbiak közé tartozik: elég csak szemügyre venni a róla készült két fotót - mintha nem is ugyanazt az embert látnánk.

Halálra gázolt egy kisfiút

Gayheart alakításai helyett sokkal inkább botrányaival hívta fel magára a közvélemény figyelmét. Az ezredforduló után például halálos gázolás miatt került a címlapokra.

A színésznő 2001. június 13-án elütötte a kilencéves Jorge Cruzt. A rendőrségi jegyzőkönyv szerint az iskolából hazafelé tartó kisfiú 160 méterre az egyik zebrától átszaladt az úttesten.

A Gayheart előtt haladó gépjárművek időben megálltak, hogy elengedjék az úton átkelő gyermeket, ám a színésznő kikerülve őket továbbhajtott. Ekkor gázolta el Jorge-t, aki másnap a kórházban belehalt sérüléseibe.

A bíróság nem volt elnéző

A baleset közben mobiltelefonáló sztár 2007. november 27-én nem vitatta bűnösségét a halálos gázolás vádjában, a bíróság pedig három év próbaidőre és 750 óra közmunkára ítélte. Emellett egy évre bevonták a jogosítványát és 2800 dolláros bírság megfizetésére kötelezték.

Idén augusztusban pedig egy amatőr videofelvétel szivárgott ki az internetre, amelyen a sztár férjével, Eric Dane-nel és Kari Ann Peniche szépségkirálynővel szerepel.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindhárman meztelenül, illetve alkoholtól és kábítószertől bódult állapotban láthatók, a beszélgetés pedig elképzelt pornós művészneveikről szól.
Ezt is szeretjük