Durván szétszabatta arcát az egykor szívtipró Ray Liotta

Ray Liotta túlzásba vitte a plasztikáztatást, az egykor vonzó férfiból ugyanis igazi csúfság lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ray Liotta sosem tökéletes arcbőréről volt híres, habár ezt a szépséghibáját könnyen feledtette a hölgyekkel igéző kék szemei révén - ez volt az, ami miatt egy igazán különleges macsót tisztelhettünk régebben személyében.


Ám szomorúan kell tudomásul venniük rajongóinak, hogy mindez már a múlté, Liotta ugyanis a plasztikáztatás mellett döntött. A végeredmény pedig több mint kiábrándító, bár a színész arcát korábban elcsúfító aknék és hegek nyomtalanul eltűntek.

Bizarr arcú pasi lett az egykori macsóból

A ráncfelvarrások és a feltételezhető bőrátültetések következtében arcvonásai bizarr módon eltorzultak, emiatt aztán a sztár minden sármját és szexepiljét is elveszítette.

Kár érte, hiszen kevésbé szép arcbőrrel még mindig vonzóbb férfi volt, mint mostani szétműtött fejével.

Liottára a legtöbben talán Martin Scorsese kiváló gengszterfilmjéből, a Nagymenőkből emlékezhetnek, amiben hátborzongatóan hitelesen játszotta el Henry Hill karakterét.

Még csak jelölést sem kapott

Zseniális alakítása azonban az Akadémia szemében még csak egy Oscar-jelölésre sem volt elég. Ez az epikus mű Joe Pescin kívül amúgy is csak kudarcot tartogatott az egész stáb számára, már ami az Oscart illeti.

Hiszen sem a vágó, sem a producer, sem pedig Lorraine Bracco nem kapta meg az aranyszobrot, ahogyan Scorsesét is megint mellőzték – pedig sokak szerint egyebek közt ezért az alkotásáért is simán megérdemelte volna a díjat.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Liotta az elmúlt években a B-filmek sztárjává süllyedt le, egyik utolsó értékelhető filmje a Hannibal volt, amiben sajnálatos módon végül a kannibál pszichiáter, Hannibal Lecter vacsorájaként végezte.

Ezt is szeretjük