Döbbenetes fotó! Ormótlanná hízott az egykor sármos szívtipró
Ray Liotta meglehetősen kikerekedett, és meg sem próbálta eltakarni méretes hasát strandolás közben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ray Liotta a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legsármosabb szívtiprója volt, különleges vonzerejének ugyanis nehezen tudtak ellenállni a nők. Ám az 55 éves amerikai színész a legfrissebb fotók tanúsága szerint jócskán elhagyta magát az elmúlt időszakban.

A Nagymenők Henry Hilljét a közelmúltban Maui szigetén fotózták le, ahová lányával utazott nyaralni. A róla készült képen jól látszik, hogy Liotta alaposan elhízott, és hatalmas hasat növesztett, nem véletlen, hogy alig lehet ráismerni az egykor vékony nőcsábászra.

Hét év után vált el

A világhírű színész 2004-ben, hét év házasság után vált el feleségétől, Michelle Grace-től, akit 1997-ben vett feleségül Thaiföldön, egy buddhista kolostorban. A ceremónia során kilenc szerzetes kántált spirituális szövegeket, és csavarta őket szalagokba.

Lányuk, Karson 1998-ban született meg. Ez az esemény vette rá Liottát arra, hogy felkutassa vér szerinti szüleit - hat hónapos korában ugyanis örökbe fogadták.

Odaadó apuka

A színész nem titkolta el, hogy végül csalódnia kellett, ennek ellenére alkalmanként még most is beszél édesanyjával.

Habár a vásznon többnyire erőszakos figurát testesít meg, a valóságban Ray Liotta odaadó apukája 11 éves kislányának - számos szerepről is lemondott, hogy több időt tölthessen vele.

- Az egész életem róla szól. Arról, hogy apa vagyok. Gyakran meglátogat a forgatásokon. Nem szeretek túl hosszú időre eltűnni úgy, hogy nem láthatom, maximum néhány hétre. Négy hónapot például otthon töltöttem, mivel elhatároztam, hogy nem forgatok, így többet tudunk együtt lenni.

Elvittem a táncóráira, és sokat játszottunk is együtt - mesélte Liotta a Daily Mailnek.

Ezt is szeretjük