Ő a Karate kölyök bájos felesége: Ralph Macchio 15 évesen szeretett bele Phyllisbe
Ralph Macchio és felesége idén már a 34. házassági évfordulójukat ünneplik.

ralph-macchio-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 1984-ben megjelent a Karate kölyök című film, sok tinilány szívét megdobogtatta a kölyökképű Ralph Macchio, aki olasz és görög felmenőkkel is rendelkezik. A színészről készült képek és poszterek bár sok szerelmes lány falán ott voltak, Macchio szíve már rég foglalt volt.

Élete szerelmével, Phyllis Fierróval még a '70-es évek közepén találkozott, csupán 15 éves volt ekkor. Azóta is boldogok együtt, kapcsolatukról a People magazinnak meséltek.

Ralph Macchio és Phyllis Fierro 1987-ben házasodtak össze

A nagymamája pincéjében ünnepelték az unokatestvére születésnapját, ahova Phyllist is meghívták, Macchiónak egyből megtetszett a bájos lány, így odament hozzá. Együtt táncoltak és beszélgettek, így kezdődött minden.

GettyImages-50744275
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

Bár sokan nem hisznek a kamaszszerelmekben, a színész és gyönyörű párja bebizonyították, hogy az ember akár tinédzser éveiben is megtalálhatja a másik felét. 1987. április 5-én keltek egybe, így idén már a 34. házassági évfordulójukat ünnepelhetik majd, a Karate kölyök imádott sztárja ekkor 25 esztendős volt.

Pár évvel később családot is alapítottak, lányuk, Julia 1992-ben, fiuk, Daniel 1996-ban született meg. Mind a ketten az apjuk nyomdokaiba léptek, a lány a színészet mellett táncol is. Felesége nem a szórakoztatóiparban dolgozik, ápolónőként keresi a kenyerét.

GettyImages-1148652197
Fotó: Eugene Gologursky / Getty Images Hungary

- Nélküle és a családom nélkül, amit együtt létrehoztunk, így vagy úgy, de biztosan sokkal nehezebb lenne az életem, mert egyszerűen nem lenne meg az egyensúly. Meggyőződtem arról, hogy bármi is vár ránk, legyen az könnyű vagy nehéz időszak, minket egymásnak teremtettek. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden nehézséget legyőzünk, ez a mi kapcsolatunk alapja - magyarázta a sztár a lapnak.

Adam Sandler és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Adam Sandler szívét.

Ezt is szeretjük