Fény derült a pedofil R. Kelly kínos titkára
R. Kellynek megint sikerült felhívnia magára a közvélemény figyelmét, beismerte ugyanis élete talán legnagyobb titkát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

R. Kelly Amerika egyik legsikeresebb és legellentmondásosabb rappere, aki az elmúlt évek során nem csak nagy népszerűségnek örvendő hip-hop slágereivel örvendeztette meg a műfaj rajongóit, hanem meglehetősen durva botrányaival is.

Ám a 42 éves zenész ezúttal kivételesen nem kiskorúak megrontásával vagy agresszív viselkedésével hívta fel magára a figyelmet, hanem valami egészen mással. A közelmúltban ugyanis beismerte élete egyik kínos titkát, amelyet a Showbiz Spy osztott meg a nyilvánossággal.

Nem tud olvasni

A hírek szerint R. Kelly éveken keresztül ügyesen titkolta, hogy analfabéta, most azonban beismerte hiányosságát. Ezek szerint különleges zenei tehetsége ellenére nem tud olvasni, emiatt pedig alig tudta elvégezni az általános iskolát.

Tanára azt jósolta neki, nagy író lesz belőle

- Mindenképpen szerettem volna elérni valamit, és makacsul ragaszkodtam ahhoz, hogy sikeres leszek. Sosem olvastam, és nem félek ezt kimondani. A testvéreim és az unokatestvéreim persze mindig azzal cukkoltak, hogy még olvasni sem tudok rendesen. Hogyan akarsz így befutni, kérdezgették.

Az egyetlen oka annak, hogy leérettségiztem, az volt, hogy a papír egyfajta kiugrási lehetőséget adott. Aztán főiskolára mentem, ahol az egyik tanárom azt mondta, én leszek minden idők egyik legnagyobb írója, és én hittem neki. Hinni kell – nyilatkozta R. Kelly.

A rappert 2002-ben vádolták meg először pedofíliával, miután nyilvánosságra került egy videó, amelyen elvileg ő látható, amint egy kiskorú lánnyal létesít nemi kapcsolatot.2008-ban azonban mind a 14 ellene felhozott vádpont alól felmentették. Ugyanakkor azt is pletykálták róla, hogy korábban feleségül vette a tragikusan fiatalon elhunyt - és akkoriban még kiskorú - Aaliyah-t, akinek debütáló lemezén mellesleg producerként működött közre.
Ezt is szeretjük