Pucérra vetkőztette a Playboy a fociőrült Tiffany Mayt
Fura világban élünk, itt a hírnévhez vagy tehetség kell, vagy botrányok, vagy kellő exhibicionizmus.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tiffany May főleg az utóbbi kettő révén folydogál be a köztudatba. A szexis és magamutogató futballbolond gyerekkorától rajong a labdajátékért, és régóta tervezgette már, hogy valami őrültséget hajt végre meccs közben.


Az álmodozást végül márciusban követte tett, az Egyesült Államok és Honduras közötti olimpiai selejtező mérkőzésen.

Rendbontás és következményei

A rebellis hölgynek sikerült az első sorokban helyet foglalnia, és éppen egy olyan pár mellett ült, akik hatalmas amerikai zászlót lengetve szurkoltak kedvenc csapatuknak. May kisasszony elmesélte nekik, mit is szeretne, a párocska pedig segédkezett a terv végrehajtásában – amíg a szőkeség megszabadult ruházata nagy részétől, eltakarták őt, hogy a biztonsági őröknek ne tűnjön fel a készülődés.

A hölgyike aztán a vetkőzés végeztével egy szál melltartóban és tangabugyiban, valamint az amerikai lobogóval átugrott a kerítésen, és berohant a pályára a mérkőzés 76. percében.

Míg a játékosokat kicsit kibillentette a magamutogató akció, addig a nézők hangos hurrogásokkal és elismerő füttyögésekkel biztatták May-t.

És nemcsak a jelenlévők fantáziáját mozgatta meg a különleges esemény, hanem a Playboy szerkesztőinek is szöget ütött a fejébe a gondolat: mi lenne, ha meggyőznék a magazin számára az exhibicionista rajongót, álljon nekik meztelenül modellt.

Nos, nem kellett sok rábeszélés, Tiffany May boldogan mondott igen-t a rangos kiadványnak, így aztán - foci ide vagy oda – mostantól mindenki megcsodálhatja a dögös szöszi pompás idomait a maguk puszta és kendőzetlen valóságában.

Ezt is szeretjük