Nem titkolózik tovább! Sokkolta vallomásával a rajongókat a népszerű énekes
A Gangnam Style énekese alkoholizmusáról vallott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Psy, eredeti nevén Park Jae őszinte és megdöbbentő bejelentést tett függőségéről, amivel sokkolta a rajongókat.

A koreai rapper az elképesztő sikerek ellenére súlyos alkoholizmusban szenved, gyakorlatilag állandóan iszik.

Súlyos alkoholista

A 35 éves sztár a Gangnam Style című számmal vált híressé világszerte, a dalt mindegyik kontinensen kívülről fújják, szinte minden korosztályban. A zenészre hirtelen irányult hatalmas figyelem, amit nem volt könnyű feldolgoznia, az igazi problémát mégsem ez jeleneti.

Legutóbbi interjújában vallott alkoholizmusáról, elmesélve, hogy legjobb barátja a koreai vodka, de kifejezetten szereti a tequilát, a whiskeyt és igazából minden italt, aminek magas az alkoholtartalma.

- Iszom, ha boldog vagyok, vagy ha szomorú, iszom, ha esik, vagy ha süt a nap, mindig iszom. Kivéve, ha nagyon másnapos vagyok az előző este miatt - vallott őszintén az énekes.

Függősége valódi oka

A világsztár teljesen nyíltan beszélt, semmit nem titkolt el, azt is elárulta, hogy mi az oka szenvedélybetegségének.

Sokak gondolták azt, hogy nem tudta feldolgozni a hirtelen támadt ismertséggel járó kellemetlenségeket, és az alkohol nyújtott számára menekülést a nehézségekből.

Ám Psy leszögezte, hogy nem a hírnév zavarja, súlyos múltja kísérti, melyet a jelenkori sikerei sem felejtetnek el vele. Rengeteget szenvedett gyerekkorában, agresszív apjának köszönhetően, aki sokszor durván megalázta. A fiát terrorizáló apa jelenleg börtönben tölti büntetését.

A rappert egyelőre nem zavarja függősége, bátran vállalja betegségét, de még nem tart ott, hogy változtasson is rajta. Élvezi a munkáját és az elismeréseket. Legutóbb a YouTube fejezte ki gratulációját, mivel a Gangnam Style-t hétmilliárdan nézték meg az oldalon, ezzel ez lett a videomegosztó eddigi történetének legnézettebb anyaga.

Ezt is szeretjük