A volt tinisztár 2 hónap után eljegyezte 11 évvel idősebb párját

Priyanka Chopra már az eljegyzési gyűrűjét is megmutatta.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Priyanka Chopra már az eljegyzési gyűrűjét is megmutatta.

Igazak a pletykák Nick Jonas és Priyanka Chopra eljegyzéséről: az indiai születésű színésznő maga erősítette meg a hírt, méghozzá nem is akárhogy.

Két hónap után eljegyezték egymást

A Baywatch és a Quantico sztárja megmutatta méretes eljegyzési gyűrűjét az Instagram-oldalán, ahol ugyan nem a jövendőbeli férjével, hanem régi barátnőjével, Raveena Tandon színésznővel pózol. A rajongók nem győznek ujjongani a csodaszép eljegyzési ékszere láttán, csak úgy özönlenek a gratulációk a közösségi site-on.

Néhány napja az is kiderült, hogy az egykori tinisztár, Nick és Priyanka hamarosan Indiába is ellátogatnak, hogy a színésznő hivatalosan is bemutassa kedvesét a famíliának. Erről a DNAIndiának mesélt egy állítólagos ismerős:

- Priyanka már szólt a családnak és a közeli barátainak az eljegyzésről, amit Indiában ünnepelnek meg. Nick és a Jonas család is ideutazik, természetesen. Augusztus 18-án tartják a partit, pont egy hónappal Priya születésnapja után - nyilatkozta a lapnak.

Peecee and I getting our pouts in order ! 😂

Raveena Tandon (@officialraveenatandon) által megosztott bejegyzés,

Júliusban röppent fel a hír az eljegyzésről, amit a rajongók először kétkedve fogadtak - ugyanis a pár sohasem mondta ki, hogy valóban együtt jártnak, ráadásul 11 év korkülönbség van köztük -, de a hírt megerősíteni látszott Ali Abbas Zafar filmrendező is, aki akkor az alábbi posztot tette ki Twitterre:

- Igazak a hírek, Priyanka Chopra nem szerepel a Bharat című filmben, és ennek egy nagyon különleges oka van, amiről csak most kaptunk hírt (a tweetben a Nick of time kifejezést használja, ami egyértelműen a zenészre utal - a szerk.), és nagyon örülünk neki! Priyanka, legyen szeretettel teljes, boldog életed, mindannyian ezt kívánjuk neked - írták a film szereplői nevében is.

Nick korábban igazi nőcsábász volt: olyan sztárok fordultak meg az ágyában, mint Miley Cyrus, Selena Gomez, Gigi Hadid vagy éppen Kendall Jenner. Örülünk, hogy testvéreihez hasonlóan rá is rátalált a boldogság - hiszen Joe eljegyezte a Trónok harca Sansáját, Sophie Turnert, Kevin pedig boldog házasságban él, és két kislány apukája.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük