Priscilla Presley úgy néz ki, mint egy élőhalott - Új fotó
Priscilla Presley arcának vonásai ijesztően megváltoztak, alig lehet ráismerni az egykori bombázóra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Király rokonaira rájár a rúd. Néhány hete mi is beszámoltunk róla, hogy Lisa Marie Presley megdöbbentően elhízott, a közelmúltban pedig a legendás énekes egykori feleségét, Priscilla Presley-t kapták le, a látványban azonban nem volt köszönet.

A 64 éves amerikai színésznőt akkor örökítette meg valamelyik lesifotós, amikor távozott Paul McCartney Hollywood Bowl-ban tartott koncertjéről.

Priscilla Presley-re alig lehetett ráismerni, olyannyira szétszabatta plasztikai sebészeivel arcát.

Rémisztően nézett ki

A róla készült fotók tanúsága szerint a legendás rock & roll énekes szerelme jócskán túlzásba esett a ráncfelvarrásokat és botoxkezeléseket illetően.

Nem véletlen, hogy vonásai ijesztően eltorzultak, beesett szemei és falfehér bőre pedig csak tovább rontotta a kiábrándító összhatást.

Persze amíg a szupersztárok bármekkora összegeket költhetnek arra, hogy kés alá feküdjenek, addig nekik sem ártana alaposan meggondolni, hogy kire bízzák a különféle beavatkozások és operációk elvégzését.

Plasztikai sebészének nem is volt engedélye

2008-ban márciusában ugyanis letartóztatták azt az argentin plasztikai sebészt, akinek nem is volt engedélye az Egyesült Államokban. 

Ennek ellenére több világhírű páciense is akadt - köztük Priscilla Presley, akikbe egy olyan ránctalanító hatású anyagot fecskendezett, amit eredetileg gépkocsialkatrészek kenésére használnak

.A megdöbbentő átalakulás láttán elég nehéz elképzelni, hogy az évtizedekkel ezelőtt igazán dögös színésznő - aki eredetileg Priscilla Ann Wagner néven látta meg a napvilágot - nemcsak Elvis, de állítólag Richard Gere és Julio Iglesias fejét is képes volt elcsavarni hosszabb-rövidebb időre.
Ezt is szeretjük