Joker-arcúvá torzult a szétműtött Priscilla Presley
Valaha szép volt
Iszonyúan fest a világhírű énekes egykoron bombázó özvegye, Priscilla Presley.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Priscilla Presley nevét akkor hallottuk először, legalábbis akik már éltek a 60-as években, hogy ő volt az a szerencsés leányzó, aki hozzámehetett az ünnepelt királyhoz, Elvis Presley-hez, akit az esküvő után kilenc hónappal egy kislánnyal is megajándékozott.

Milyen szép volt egykoron

Kapcsolatuk akkor kezdődött, amikor Priscilla még csak 14 éves volt, és az évek során Elvis megtanította mindenre, amivel egy nő örömet szerezhet egy férfinak.

Ám a konkrét behatolást az esküvő utánra tartogatták – persze egy botránykönyv szerint nem egészen így történt minden, ahogy az Elvis és én című könyvben az özvegy állítja.

Mindenesetre a házasság öt évig tartott, és bár 1973-ban elváltak, egészen az énekes haláláig jó barátságot ápoltak.

Már semmi sem az igazi

A 80-as években Priscilla a színészi karrierjén dolgozott, a nézők bizonyára emlékeznek Jenna Wade-re a Dallasból, aki általa kelt életre öt éven keresztül.

Ezután felbukkant a Csupasz pisztoly filmekben is, de aztán szép lassan elfeledkeztek róla Hollywoodban.Talán ő is a plasztikai műtétekben látta a megújulás kulcsát, nem tudni, azonban elég szerencsétlenül sikerült orvost választania.

Ő is azok közé a hírességek közé tartozott, akik bedőltek az ál-dokinak, Daniel Serranónak. Bár a férfi azóta másfél éves börtönbüntetését tölti illegális szerek birtoklásáért és használatáért, az általa okozott károkat ez nem tudja helyreállítani.

Állítólag azt mondta a plasztikai beavatkozásra jelentkezőknek, hogy amit beléjük fecskendez, az hatékonyabb, mint a botox, valójában ócska minőségű szilikon volt, amely roncsolta a bőrszöveteket.

Persze a helyreállító műtétekkel a 63 éves sztár csak rontott a helyzeten, így aztán egykori szépségének már nyomát sem lehet találni arcán – annál inkább hasonlít a Jack Nicholson által megformált Jokerre, már ami az arcberendezését illeti.

Ezt is szeretjük