Elárulta félelmetes titkát a jóképű Prince
A világhírű sztár egy talkshow-ban osztotta meg élete egyik legféltettebb titkát, amiről korábban senki sem tudott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Prince nem túl gyakori szereplője a bulvárhíreknek, az 50 éves zenész ugyanis megszállottan kerüli a nyilvánosságot és távol tartja magát a kínos botrányoktól is, arról nem is beszélve, hogy kifejezetten ritkán nyilatkozik.


Az excentrikus stílusú énekes azonban hétfőn kivételt tett és egy exkluzív interjút adott Tavis Smiley-nak, akinek népszerű talkshow-ját milliók nézik a tengerentúlon.

Súlyos betegséggel kellett farkasszemet néznie

A popsztárnak sikerült meglepnie a közönséget és a nézőket, amikor bevallotta, hogy gyerekkorában epilepsziás volt!

Elmesélte, hogy fiatalon többször is rohamai voltak, amivel szülei nem igazán tudtak mit kezdeni, ám állítása szerint mégis minden tőlük telhetőt elkövettek, hogy segítsenek neki.

A zenész ezek után megosztotta gyógyulásának elképesztő történetét is.

Csodás módon gyógyult meg

- Az anyám mesélte, hogy egy nap odaálltam elé, és azt mondtam, nem leszek többé beteg. Erre azt kérdezte tőlem, hogy miért, én pedig azt feleltem, mert egy angyal meglátogatott, és ő mondta nekem. Én ezt a történetet azóta már elfelejtettem, de anyám tényleg így mesélte – osztotta meg Prince a meglepő sztorit.

A jóképű énekes zenei karrierje 1976-ban kezdődött, pályafutása során pedig minden elképzelhető díjjal elismerték már tehetségét: kapott hét Grammy-t, egy Golden Globe-ot és egy Oscart is.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Prince legutóbbi, szám szerint a 25-ik stúdiólemeze LOtUSFLOW3R címmel jelent meg néhány hete a tengerentúlon.
Ezt is szeretjük