Prince halála mégsem véletlen volt? Hátborzongató részletek derültek ki
Prince gyógyszereivel több probléma is volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Prince 57 éves korában bekövetkezett tragikus haláláról, amelynek pontos körülményeit a mai napig nem sikerült megnyugtatóan tisztázni.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a 20. századi popzene egyik legmeghatározóbb alakjának váratlan halálát 2016. április 21-én a fentanil nevű gyógyszer feltehetően véletlen túladagolása okozta.

Ez egy nagyon erős, szintetikus opiát, amelyet elsősorban rákos betegek fájdalomcsillapítójaként használnak. Csak viszonyításképpen: a fentanil ötvenszer erősebb, mint a heroin, és százszor erősebb, mint a morfium.

A rendőrségnek a mai napig nem sikerült kiderítenie, hogy Prince ezt a gyógyszert receptre kapta-e, vagy illegális úton szerezte-e meg, ám most egy friss jelentés magyarázatot ad a véletlen túladagolás okára.

Egy magát megnevezni nem kívánó forrás a Minneapolis Star Tribune-nek azt mondta, hogy Prince gyógyszeresdobozai hibásan voltak címkézve, és habár a hidrokodon feliratot írták rájuk, valójában fentanilt tartalmaztak.

A hidrokodon egy félszintetikus opioid, kodeinszármazék, és jelentősen gyengébb, mint a fentanil, ám Prince-nek erről nem volt tudomása, arról nem is beszélve, hogy a pirulák C-vitaminos és aszpirines tégelyekben voltak.

A Minneapolis Star Tribune továbbá azt is állítja, hogy Prince mindössze 50 kilót nyomott a halála előtt hónapokban, amikor a vizsgálatok még nem mutatták ki a szervezetében a fentanilt.

Utóbbi azt jelenti, hogy Prince nem lehetett évtizedek óta a fentanil függője, mint ezt sokan állítják, illetve egy még merészebb feltételezést is kilátásba helyez: mi van, ha Prince-t szándékosan megmérgezték? A rendőrség folytatja a nyomozást.

Ez a gyönyörű nő volt Prince első felesége! Képeken 5 érdekesség a popsztár életéből

Érdekességek Prince különleges életéből. Kattints a felejthetetlen fotókért!

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük