Félpucéran enyelgett a leszbikus Portia De Rossi és Ellen DeGeneres
Újabb vakációzó hírességeket kaptak lencsevégre, ezúttal igencsak intim helyzetben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei nyári vakáció során sokan levetkőzték már gátlásaikat, vagy legalábbis ruházatuk fontosabb részeit, láttuk már topless tusolni egy luxusjachton Kate Mosst és Sienna Millert szintén cicifix nélkül enyelegni egy nős színésszel, szóval mindenre felkészültünk már.

A színésznő egyáltalán nem szégyenlős, ha napozásról van szó

Néhány napja azonban a leszbikus sztárpárt, Portia De Rossit és Ellen DeGenerest kapták lencsevégre a tengeren hiénaként leselkedő paparazzók.

A két hölgy szemlátomást jól érezte magát a vakáción, Portia még felsőjétől is megszabadult, hogy topless napozhasson egy kicsit, az igazi ráadás azonban ekkor még hátra volt, hiszen nem sokkal később forró csókok is váltottak egy csónakban ülve, lábukat a hűsítő habokba lógatva.

Portia De Rossi korábban két évig volt a dokumentumfilmes Mel Metcalfe felesége, azonban 2005-ben hivatalosan is bevallotta, hogy saját neméhez vonzódik.

Sokáig titkolta leszbikusságát, de most már az esküvőt is eltervezték

A 35 éves színésznő 2000 és 2004 között Francesca Gregorinival járt, ekkor még mindketten próbálták titokban tartani különféle cselekkel leszbikus viszonyukat.

Nem sokat mutatkoztak együtt nyilvánosság előtt, ennek ellenére 2001-ben mégis kiszivárogtak azok a leleplező fotók, amelyek révén családja és az Ally McBeal stábja is megtudta az igazat a színésznőről.

Portia nem sokkal a szakítás után kezdett járni a talkshow műsorvezetőnővel, Ellen DeGeneressel, akit a hazai nézők leginkább onnan ismerhetnek, hogy ő volt a 2007-es Oscar-gála háziasszonya.

2008 május 15-én eltörölték az egyneműek házasságát tiltó törvényt Californiában, DeGeneres pedig még aznap bejelentette talkshow-jában, hogy Portiával eljegyezték egymást és hamarosan egybe is kelnek, habár a házasság időpontját egyelőre még senkivel sem közölték.

Ezt is szeretjük