Pink 12 éves lányával a színpadon: Willow édesanyja nyomdokaiba lépett

Pink nem is lehetne büszkébb a gyermekére, akinek édesanyjához hasonlóan az éneklés a szenvedélye.

pink-coverkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pink 2006-ban mondta ki a boldogító igent férjének, Carey Hartnak, akitől két gyermeke is született. Lányuk, Willow Sage Heart 2011-ben jött a világra, majd őt követte öccse, Jameson Moon Heart, aki 2016-ban született. 

Willow egyre jobban hasonlít édesanyjára, és nem csak a külsejét illetően. Pinkhez hasonlóan ő is igazi művészlélek, az éneklés a mindene. 

Pink lánya, Willow

Carey Hart nem is lehetett volna büszkébb az énekesnő 2023-as Summer Carnival koncertturnéjának eseményén, ahol felesége és kislánya közösen énekeltek a színpadon. Az Instagramon közzétett videójában gyermeke Pink oldalán lépett fel az Egyesült Királyságban, ahol rengeteg ember volt kíváncsi rájuk. Az első estén elénekelték közös dalukat, a Cover Me In Sunshine-t az ujjongó közönség előtt.

"Annyira büszke vagyok Willzre, hogy felállt a színpadra az anyukájával együtt. Biztosan szürreális pillanat lehet az anyuka számára, hogy a kislányával együtt a színpadon álljon! Ilyen volt az első este!” - írta a posztjában az édesapa.

A kommentelők sem hagyhatták dicséretek nélkül a tartalmat, többen megjegyezték, hogy Pink lánya már most felveheti édesanyjával a versenyt, annyira ügyes.

„Willow a színpadra termett, ehhez kétség sem férhet! Büszkék lehettek rá, ilyen gyermeket kívánok mindenkinek!”

„Milyen szép a hangszíne, és látszik, hogy tökéletesen veszi az akadályokat. Lehet, hogy Pink új vetélytársra talált a személyében? Fantasztikusak együtt!” - írta egy rajongójuk.

Nézd meg Jennifer Garnert Jennifer Lopez lányával együtt!

Jennifer Garner Jennifer Lopez lányát is elvitte a vidámparkba.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük