Évekig pofátlanul átverték a műsor nézőit! Most kipakolt 3 egykori szereplő
A Pimp My Ride-ban semmi sem úgy volt, ahogy látszott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezredforduló környékén jöttek be a tévécsatornákra az úgynevezett átalakítós műsorok, melyekben vagy egy embert és annak ruhatárát cserélték le, vagy a lakását, esetleg az autóját pofozták helyre. A Pimp My Ride az amerikai MTV ötlete volt - ebben autókat turbóztak fel, minden műsorban egyet. Az Xzibit nevű rapper által vezetett műsorhoz összesen 76 epizódot forgattak le, amelyeket 2007 és 2007 között adtak a tévében hat évadon át.

Akár volt valakinek autója, akár nem, élvezettel és kis irigységgel telve nézte a műsort, hiszen ki ne szeretett volna jakuzzit, plazmatévét és mindenféle kütyüt a kocsijába?

Most azonban kiderült, számos dolog csak szemfényvesztés volt, és sok minden egyáltalán nem úgy történt a valóságban, ahogy azt a tévéshow alapján hitték a nézők.

Legalábbis erről számolt be a napokban a Huffington Postnak nyilatkozó három egykori szereplő: Jake Glazier a negyedik, Seth Martino és Justin Dearinger pedig a hatodik évadból. Mellettük a magazinban néhány vádra a sorozat társproducere, Larry Hochberg igyekezett válaszolni.

Mindenekelőtt a három férfi arról panaszkodott, hogy sok minden, amit a kocsijukba szereltek, csak addig maradt benne, amíg a kamerák forogtak. Ám mielőtt hazaindultak volna, eltávolították őket.

Larry Hochberg szerint erre többnyire biztonsági okokból volt szükség, ráadásul volt olyan - mint például a dísztárcsák -, ami remekül mutatott ugyan a tévé képernyőjén, de a "valóságban nem lett volna túl praktikus".

Azt is kifogásolták, hogy más beszerelt eszközök viszont nem működtek, vagy nem működtek jól. Az édességadagolóból összevissza röpködtek a cukorkák, a felfelé nyíló ajtó beragadt, és nem igazán volt használható, sőt, olykor az elektromos huzalozásnál is voltak problémák - bár Hochberg hozzátette, ott próbálták megjavítani a hibát.

Persze a producer úgy gondolja, a műsor alapvetően arról szólt, hogyan lehet felturbózni egy autót, és nem arról, hogy egy roncsból működőképes kocsit varázsoljanak, így természetes, hogy a motorral és a belső működéssel nem foglalkoztak. Így fordulhatott elő, hogy a felcicomázott autók - részben a többletsúlynak is köszönhetően - még kevésbé bírták a terhelést, és hamar tönkrementek.

Ám az is kiderült, akinek az autója viszont nem volt elég rossz állapotban, azon rontottak: levakarták a színét, meghorpasztották a motorháztetőt, vagy éppen több tucat cigarettacsikkel teleszórták, ha dohányos tulajról volt szó.

Természetesen a nagy átadásnál bemutatott meglepetés és örömmámor sem volt igazi: a felvétel előtt minden szereplőnek több percig magyarázták, hogy ha már ők annyi energiát és pénzt öltek a kocsijukba, akkor örülnének a látványos lelkesedésnek.

Akárhogy is, azt mindhárom férfi megemlítette, hogy azért élvezték a forgatást, még akkor is, ha a közúti közlekedésnél nemcsak a járókelőknek, de a rendőröknek is szemet szúrt a felturbózott autójuk.

A legnépszerűbb műsorvezetők

Nézd meg, kik vezetik a legnépszerűbb show-kat, kattints a nagy képre a galériáért!

Ezt is szeretjük