Pierce Brosnan legkisebb fia szívdöglesztően nézett ki kiállítása megnyitóján: a 20 éves Paris ilyen jóképű

Paris Brosnan első kiállítását nyithatta meg Miamiban.

GettyImages-96607294
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor Pierce Brosnan megismerte Cassandra Harrist, a nő két gyermekét, Christ és Charlotte-ot is a nevére vette, és a saját gyermekeiként nevelte őket. A színésznőt 1980-ban vette el, majd egy gyermeket vállaltak, Sean 1983-ban jött a világra. Sajnos Brosnan és a gyerekek 1991-ben szörnyű tragédiát éltek meg, ugyanis Cassandra rákban hunyt el. 

A színész abban a hitben élt, sosem találhat rá újra a szerelem, de tévedett, Keely Shaye Smith újságírónőbe 1994-ben habarodott bele. Amikor 2001 augusztusában összekötötték az életüket, akkor a ceremónián már részt vett két közös kisfiuk is, Dylan 1997 januárjában, Paris 2001 februárjában született.

Pierce Brosnan fia, Paris

A jövőre 21. születésnapját ünneplő Paris jelenleg a Loyola Marymount Egyetem hallgatója, korábban többször is írtunk modellmunkáiról, a Next Models szerződtette le, olyan cégekkel dolgozott együtt, mint a Dolce & Gabbana vagy a Balmain. Édesapjához hasonlóan ő is imád festeni, a karanténidőszak alatt rengeteget alkotott, erről a VMannek adott interjújában mesélt.

- Jelenleg szenvedélyesen rajongok a művészetemért. A karantén alatt végig otthon festettem, és bebizonyosodott, hogy ez egy nagyszerű lehetőség az önkifejezésre. Ez azért szép, mert nem másoknak csinálom, csak magamnak. Persze, ha az embereknek tetszik, az csak bónusz. Amikor festek, csak improvizálok. Ihletet merítek a nagyoktól, de nem így teszünk mindnyájan?

Már akkor arról mesélt, reméli, hogy hamarosan lehet egy saját kiállítása, az álma pedig valóra vált, amit édesanyja az Instagram-oldalára posztolt. Paris büszkén pózolt a képei mellett.

Összeállításunkban megnézheted Paris Brosnan fotóit.

Ezt is szeretjük