Pierce Brosnan 23 éves fia irtó helyes srác lett: Dylan zenésznek állt
Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith idősebbik fia nagyon sármos pasi.

pierce-brosnan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétség sem fér hozzá, hogy a James Bond-filmek egyik legsármosabb 007-es ügynöke Pierce Brosnan volt. A színész 1995 és 2002 között négyszer testesíthette meg az egyedülálló, nőcsábász titkos ügynök karakterét. 

A valóságban azonban mindig is családcentrikus volt: többgyermekes családapa, aki 2001 óta él boldog házasságban gyönyörű feleségével, Keely Shaye Smithszel.

Ilyen jóképű Pierce Brosnan fia

A sztár 23 éves fia, Dylan Brosnan örökölte híres édesapja jó génjeit, ugyanis igazán jóképű férfi vált belőle. Az 1997-es születésű srác modelltermete és különleges arca már a nagyobb ügynökségek vezetőinek is feltűnt: a Saint Laurent divatház kreatív igazgatója, Hedi Slimane fedezte fel 2013-ban a malibui tengerparton, akinek állítólag először fogalma sem volt róla, hogy a fiúnak ki az édesapja.

A magas, vékony, jóképű fiú azóta komoly sikereket ért el a modellszakmában: először a fentebb említett Saint Laurent, majd a Burberry divatház és az IMG Models szerződtette, de láthattuk a Vogue magazinban is. A modellkedés mellett a zenélés az, ami minden idejét leköti, ugyanis ő a Raspberry Blonde együttes énekese és gitárosa.

Dylan 2020 májusában diplomázott le, a USC School of Cinematic Arts hallgatója volt, ami a Dél-Kaliforniai Egyetemhez tartozó magán-médiaiskolaként híresült el a tengerentúlon.


Pierce Brosnan odavan a feleségéért

Pierce Brosnan egyébként többgyermekes apa: Dylan édesanyja a színész második felesége, Keely Shaye Smith, akit 2001-ben vett el. Két fiuk van, Dylan 1997-ben, Paris Beckett pedig 2001-ben született, és bátyjához hasonlóan ő is modellkedik. A sztárnak első feleségétől is született egy fia, Sean, mindemellett pedig Pierce Brosnan a nevére vette Cassandra Harris két gyermekét is, Christophert és Charlotte-ot, miután azok édesapja meghalt. Egy szem lányát 2013-ban elveszítette a rákkal folytatott küzdelme után.

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith már több mint két évtizede házasok. Nézd meg, hogy szeretik egymást!

Ezt is szeretjük