Ma is kislányosan bájos a Szörnyecskék sztárja
Phoebe Cates már 46 éves
Phoebe Cates kétszeres anyukaként, közel az 50-hez is kirobbanó formában van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1984-ben borzolta először a kedélyeket a Szörnyecskék című fantasztikus horror, ám nagy sikerén felbuzdulva további három részt is forgattak az undorító gonosz szőrmókok főszereplésével.

 
A visszataszító lényeknél sokkal szimpatikusabb látványt nyújtott az első két részben a Kate-et alakító, gyönyörű Phoebe Cates, akinek kislányos bája az azóta eltelt évek alatt mit sem változott.

A barna sztár akár egy húszast is letagadhatna korából, hiszen ma, 46 évesen is sugárzóan szexi, pedig már kétszeres édesanya.

Nem lett belőle táncos

Gyerekkorában táncosnak készült, ám egy 15 éves korában szerzett sérülés miatt fel kellett adnia karrierjét. Így szépségét kamatoztatva inkább a modellkedéssel próbálkozott, a kifutóról pedig a színészet felé vette az irányt.

Bár édesapja, Joseph Cate is a szakmából való, nem örült lánya terveinek, aki azonban hajthatatlan volt, és 17 évesen már kamera elé állt a Változó világ című filmben.

Innentől kezdve nem volt megállás, egyik szerep a másikat követte, a nyolcvanas években szinte minden évben forgatott, és a színpadon is kipróbálta magát.

Férje 16 évvel idősebb

Nem meglepő, hogy a szerelmet is a film világában találta meg, 1989-ben ment hozzá a nála 16 évvel idősebb Kevin Kline-hoz. Fiuk, Owen Joseph 1991-ben, lányuk, Greta Simone pedig 1994-ben született.

Úgy tűnik, neki nem lenne ellenére, ha gyerekek a szülők szakmáját választanák.

Hiszen az egész család együtt szerepelt a 2001-es Jóban-rosszban című drámában.

Ezt is szeretjük