Szörtelenítés 8 hétre: egyszerű, otthoni kezelés 15 perc alatt
Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg hosszú időre a szőrszálaktól otthon, kényelmesen. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb nő órákat tölt a nem kívánt testszőrzet sokszor fájdalmas eltávolításával a fürdőszobában, vagy drága szépségszalonokban, de ennek most vége!

A Philips kifejlesztette a Lumea készüléket, amellyel akár nyolc hétig is selymesen sima maradhat a bőrünk. A vezeték nélküli otthoni szőrtelenítő minden eddiginél gyorsabban távolítja el a szőrzetet, és tartós simaságot biztosít az Intenzív Pulzáló Fény - IPL - technológiának köszönhetően.

A Philips Lumea a fény gyengéd impulzusait alkalmazza a szőrszál gyökerénél, így azok természetes módon kihullanak, sőt, kutatások azt is bizonyítják, hogy a kezeléseknek köszönhetően több mint 80%-kal kevesebb szőr nő újra. Az időddel is jól gazdálkodhatsz, hiszen mindössze 15 percet vesz igénybe mindkét láb kezelése.

A Philips Lumea segítségével biztonságosan eltávolíthatod a szőrt az arcról és az intim területekről is. A beépített UV-szűrő megvédi a bőrt, valamint tetszés szerint állíthatod be a bőr- és szőrtípusodnak megfelelő fényerősséget.

De hogyan is működik a Philips Lumea?

A Lumea enyhe pulzáló fényt bocsát a szőrtüszőkbe, a pulzálás pedig hővé alakul, aminek következményeként megáll a szőrszálak növekedése. A szőrtüsző nyugalmi fázisba kerül, ami természetes jelenség, és egyike a növekedési ciklus három fázisának. A szőrszálak fellazulnak és természetes módon, fájdalommentesen kihullanak. Amíg a szőrtüsző nyugalmi fázisban van, nem növeszt új szőrszálat. Így akár nyolc hétig is élvezheted bőröd selymes simaságát.

Megbízhatóság és hatékonyság

Az IPL technológia az ezredforduló végén jelent meg a szépségszalonokban, majd a Philips Beauty Institute tudósai megoldást kerestek az IPL otthoni alkalmazhatóságára. A Lumea több mint tíz év fejlesztés után került piacra, és független összehasonlító felmérések alapján Európa legnépszerűbb otthoni IPL készülékének számít.

A Lumea nem igényel különleges karbantartást vagy plusz kiadásokat. A bőrt pedig nem szárítja, a borotva- vagy szőrtelenítő krémekkel ellentétben. Enyhe fényimpulzusai gondoskodnak arról, hogy lábaid mindig selymesen simák legyenek, így mindig olyan ruhát vehetsz fel, amilyet csak akarsz.

A szőrtelenítéshez használt hagyományos termékekkel szemben ez az elegáns készülék nem foglal sok helyet a fürdőszobában, a hatása azonban jobb és tartósabb, mint a hagyományos megoldásoké. A legtöbb szőrtelenítési megoldás ráadásul a fürdőszobához köt, de a Lumeával te válaszod ki, hogy mikor és hol gondoskodsz bőrödről.

Élvezd a pillanatot a kedvenc filmeddel, TV-műsoroddal vagy zenéddel: a Philips Lumea nem korlátoz semmiben.

Próbáld ki most a Lumeát, mert a Philips 90 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál a 2014. október 1. és 2015. január 31. között Magyarországon vásárolt készülékekre.

Ezt is szeretjük