Teljesen elhagyta magát! Egyre rosszabbul néz ki az Oscar-díjas színész
Ritka fotók!
Philip Seymour Hoffman nemrég jött ki az elvonóról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Philip Seymour Hoffman nincs túl jó állapotban. A népszerű színész csak pár hónapja jött ki az elvonóról, de úgy látszik, még mindig nem képes egészségesen élni.

Az Oscar-díjas színész drogfüggőséggel került a rehabra, elmondása szerint már 23 éve küzd szenvedélybetegségével.

Elhagyta magát

A háromgyermekes apuka kövérebb, mint valaha. A lesifotósok New Yorkban kapták lencsevégre, ahogy az utcán sétált feleségével egy biciklit tolva. A látvány kiábrándító volt. Az egy dolog, hogy súlyproblémái vannak, de még az öltözködésével sem próbál meg javítani a helyzeten.

Egy kockás inget viselt, amely alól előbukkant hatalmas hasa. A kopott nadrág és a koszos baseballsapka sem javított az összhatáson, az edzőcipőről nem is beszélve.

A 45 éves sztár divattervező felesége nem nézi jó szemmel férje leépülését, de még tolerálja kilengéseit. A férfi mindenképpen változtatni szeretne életmódján, leginkább három gyermeke miatt. Legutóbb ő jelentkezett az elvonóra drogfüggősége miatt.

Pénzt kell keresnie

Fia, Cooper még csak tíz-, a nagyobbik lánya, Tallulah hat-, a kisebbik, Willa pedig négyéves, így még nagyon sokáig szükségük lesz apukájuk támogatására.

A színésznek még vannak felkérései, de aggódik, hogy meg fognak csappanni a munkaajánlatok, ha nem józanodik ki.

Muszáj pénzt keresnie, hogy eltartsa családját, arról nem is beszélve, hogy jó példát kellene mutatnia csemetéinek. Az ismerősök szerint Hoffman már nagyon régen szeretne leszokni káros szenvedélyeiről, de a legtöbbször kudarcba fulladnak próbálkozásai.

Vizeletből kimutatható drogok

A DrogKontrol 10 teszt egy egyszerű egylépéses otthoni gyorsteszt, mely 10 fajta drog gyors, kvalitatív kimutatására alkalmas.

Még több információt itt találsz.

Promóció

Ezúttal elszántnak tűnik, fokozatosan hagyja el az önmérgezés különböző fajtáit. A dohányzásról és a mértéktelen evésről még nem sikerült leszoknia.

Ezt is szeretjük