Közel fél mázsát fogyott az Oscar-díjas Peter Jackson
Peter Jackson meglepte a világot, a mackós testalkatú rendező ugyanis hihetetlenül lefogyott a közelmúltban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Peter Jackson alaposan megdöbbentette rajongóit, amikor november végén megjelent legújabb filmje, a Komfortos mennyország premierje utáni sajtótájékoztatón a római St. Regis Grand Hotelben.


A 48 éves új-zélandi rendező ugyanis elképesztően lefogyott az elmúlt hónapok során, aminek köszönhetően alig lehetett ráismerni az egykoron közel 150 kilós filmesre.

Övé az év fogyása

Peter Jackson a fotók tanúsága szerint az egészséges életmód és a szigorú diéta segítségével több tíz kiló súlyfeleslegétől szabadult meg.

Erre joggal lehet büszke, hiszen átalakulása miatt simán kiérdemelné az év fogyásáért járó képzeletbeli díjat.

A Gyűrűk Ura vászonra álmodója természetesen védjegyévé vált szakállától és kócos hajfürtjeitől nem vett végső búcsút, de most már csak ezek emlékeztetnek egykori önmagára.

Furcsa kísértettörténet

A Komfortos mennyország hazai premierje 2010. január 21-én lesz, a filmdráma pedig egy fiatalon meggyilkolt lányról szól, aki a mennyországból figyeli családját, hogy azok miként próbálják feldolgozni elvesztését - miközben a tettes sokkal közelebb van hozzájuk, mint azt bárki is gondolná.

Peter Jackson karrierjét a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján olyan kisköltségvetésű, mégis látványos és sokkoló horrorfilmekkel kezdte, mint a Bad Taste vagy a Hullajó.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nevét világszerte a három Oscar-díjjal jutalmazott A Gyűrűk Ura-trilógia megrendezése kapcsán ismerték meg.
Ezt is szeretjük