Elmaradt a koncert! Kórházban Pete Doherty
Nem tudni, mekkora a baj
Kate Moss expasiját, Pete Doherty-t kórházba szállították, miután légzési nehézségekre panaszkodott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pete Doherty-t, a Babyshambles együttes énekesét és Kate Moss egykori kedvesét a legfrissebb információk szerint október 12-én, hétfőn kellett kórházba szállítani, miután légzési nehézségekre és kimerültségre panaszkodott.

Az ügynöke által kiadott nyilatkozat szerint a harmincéves sztárt a wiltshire-i kórházba vitték, és azóta is orvosi megfigyelés alatt tartják. 

Azt azonban nem tudni, pontosan mi okozhatta panaszait. Mindenesetre egy biztos: az e hétre tervezett írországi fellépéseit le kellett mondania.

Lázad a szervezete

Eredetileg szólóban állt volna közönség elé kedden Belfastban, szerdán Dublinban, azt követően pedig Galwayben, de úgy tűnik, rajongóinak türelemmel kell lenniük, míg kiderül, mikor tartják meg az elmaradt koncerteket.

Ha komoly a baj, akkor az is elképzelhető, hogy a december 10-én induló Babyshambles-turnét is el kell majd halasztani.

Nem bír magával

Pete Doherty életviteléből kiindulva feltételezhető volt, hogy szervezete előbb-utóbb benyújtja a számlát.

A sztár két végéről égeti a gyertyát, régóta küzd drogproblémákkal, 2007-ben például ájultan esett össze, miután fellépett az MTV European Music Awards gálán Münchenben.

Ráadásul a törvénnyel is többször összeütközésbe került, egyebek közt rablás, zsarolás és drogos befolyásoltság alatti vezetés okán.Legutóbb augusztusban állt bíróság elé, júniusban ugyanis elkapták gyorshajtásért, de nem vallotta magát bűnösnek. Tárgyalását december 21-ére tűzték ki.
Ezt is szeretjük