Döbbenetes a hasonlóság: a Trónok harca sztárja és a pakisztáni pincér ikrek is lehetnének
Peter Dinklage és Rozi Khan ikrek is lehetnének.

peter-dinklage-hasonmas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Utolsó évadához érkezett a világ egyik legnépszerűbb fantasy sorozata, a Trónok harca. A rajongók még hat részen át aggódhatnak kedvencükért, a Tyrion Lannistert alakító Peter Dinklage-ért, akinek törpeként nem sok esélye volt a nagyok csatájában, de az eszével mégis felülkerekedett sok bátor harcoson.

Így néz ki Peter Dinklage hasonmása

A sztárt még az író, George R. R. Martin felesége is nagyon kedveli: közölte a férjével, hogy, ha a kedvenceit - Aryát vagy Tyriont - megöli a történetben, akkor 39 közös év ide vagy oda, bizony elválik tőle.

A színész arcát az elmúlt években mindenki megismerte, éppen ezért lepődtek meg nagyon, amikor egy nem várt helyen találkoztak össze vele a rajongók. Pakisztánban ugyanis él egy hasonmása, a 24 éves pincér, Rozi Khan, aki Rawalpindi városában él és dolgozik.

Rozi először nagyon meglepődött, amikor közölték vele, hogy Amerikában van egy híres hasonmása, azóta pedig gyakran felkeresik a rajongók, hogy közös képet készítsenek vele. Ezt azonban egyáltalán nem bánja.

- Nagyon sokan eljönnek hozzám, hogy csináljanak velem egy fotót. Mintha én is híres lennék! Már a lapokba is bekerült az arcom, Rawalpindi városában mindenki ismer. Nagyon örülnék, ha megismerhetném az alteregómat, szerintem jó barátok lennénk. Remek színésznek tartom, vicces látni, mennyire hasonlítunk egymásra. Ráadásul magasságban is egyformák vagyunk, aminek külön örülök - mesélte lelkesen Khan az AFP-nek.

A Trónok harca sztárjai a valóságban

Az utolsó évad díszbemutatóján csak úgy tündököltek a sorozat sztárjai. A csúnyácska Tarth-i Brienne-t alakító Gwendoline Christie volt a legszebb - nézd meg a premieren készült fotókat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük