Öngyilkosságot kísérelt meg a sikeres ifjú sztár
A születésnapján!
Pete Doherty alaposan szétcsapta magát a neki rendezett bulin, aztán meg végezni akart magával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pete Doherty élen jár a fiatal zenészek között önpusztításban. A köztudottan drogfüggő énekes-dalszerző ugyanis hosszú évek óta előszeretettel csapja szét magát bármilyen anyaggal, ami a keze ügyébe kerül.

Az is csoda, hogy ilyen züllött életvitel mellett egyáltalán életben van még a Babyshambles együttes frontembere - hiszen aki két végén égeti a gyertyát, annak előbb-utóbb szembesülnie a kellemetlen következményekkel.

Kokain, heroin, ketamin és marihuána szerepel a botrányhős életveszélyes étlapján. Ám a mértéktelen kábítószerezés ellenére Doherty-nek eddig nem esett komolyabb baja, és idén március 12-én barátai társaságában megünnepelte harmincadik születésnapját egy párizsi szállodában.

Ennek kapcsán Doherty a közelmúltban kendőzetlen interjút adott az Elle magazinnak.

Le akarta vetni magát a mélybe

- Teljesen hülyét csináltam magamból. Nem tudom, hogy pontosan mi történt, de a hotel tetején kötöttem ki, ahonnan megpróbáltam leugrani. Nem voltam valami boldog, hogy betöltöttem a harmincat – idézte fel homályos emlékeit a sztár.

Majd folytatta a kínos sztorit:
- Benyakaltam egy üveg vodkát. Aztán behozták a tortámat, én meg annak a szakácsnak az arcába nyomtam, aki készítette. Erre a séf és a biztonsági őrök kergetni kezdtek, de sikerült meglógnom.

Doherty-nek már többször meggyűlt a baja a hatóságokkal, és szintén többször vett rész elvonón elhatalmasodó függősége miatt. 2007 szeptemberében például hat hétre beköltözött a Clouds House nevezetű rehabilitációs központba, ahol csaknem sikerült leszoknia.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Novemberben mégis összeesett a müncheni MTV European Music Awards díjátadó gálán való fellépése után. Menedzsere tagadta a Daily Mailnek adott interjújában, hogy ügyfele heroinozott volna, ám hozzátette:

- Csak akkor lehetek igazán biztos benne, hogy nem drogozik, ha elvonón vagy börtönben van, vagy éppen alszik.

Ezt is szeretjük