Megdöbbentő vallomás! Beleszeretett kolléganőjébe az ismert énekes
Részletek!
Pete Doherty és Amy Winehouse titokban együtt volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglepő vallomással állt elő Kate Moss volt barátja, Pete Doherty. Az angol rockénekesnek viszonya volt Amy Winehouse-zal.

- Ezt nehéz nekem beismerni, de igen, igaz: Amy és én szeretők voltunk. De többek is annál. Szerettem őt, és még mindig szeretem - mondta el a Daily Mailnek.

Ijesztő volt Winehouse

Úgy vélte, a 27 éves énekesnő ijesztő volt, de a szó jó értelmében, mert annyira tehetséges volt, ami nem terem minden bokorban. Éppen emiatt rettegett mindig, hogy elveszíti. A két zenész rengeteget bulizott együtt, és egyetlen alkalommal sem maradtak józanok. Az idő múlásával a züllés mind jobban meglátszott az énekesnőn.

- Sosem láttam enni, egyetlenegyszer sem, mindig csak valami szörnyű turmixokat ivott. Egy idő után pedig paranoiás is lett, ami érthető, hiszen egyetlen lépést sem tudott tenni anélkül, hogy legalább 30 fotós ne nyomulna a képébe - emlékezett.

Doherty még egy dalt is írt Winehouse lemezére, és számos közös videofelvétel is készült róluk, ám az énekes még nem tudta rávenni magát, hogy megnézze azokat.

Bevallotta, az énekesnő tavalyi halála mélyen megrázta, és ez indította arra, hogy meséljen egy máig homályban lévő esetről is. A színész Mark Blanco ugyanis 2006-ban kizuhant egy erkélyről egy házibuli alkalmával, miután nézeteltérése támadt az énekessel.

Átlépte a holttestet, és elmenekült

Doherty elmesélte, hogy valóban összevesztek Blancóval, mivel az mindenáron azt akarta, menjen el vele egy helyi kocsmába, ahol fellép. Az énekes viszont a buliban akart maradni, és azt állítja, a szóváltást követően a házigazda, Paul Roundhill kizárta a házból a színészt.

Alig fél óra múlva már a lépcsőkön találták meg a testét, kizuhant ugyanis az emeletről, és halálos fejsérülést szenvedett. A színész édesanyja azóta is ádáz küzdelmet folytat, hogy kiderüljön az igazság. Szerinte a fiát a mélybe taszították a vendégek.

Kifejezetten gyanússá tette Dohertyt, hogy a férfi halála után a holttestet átlépve elmenekült a helyszínről. Hat évvel később már úgy nyilatkozott erről, hogy azóta is görcsbe rándul a gyomra, ha erre gondol.

- Csak imádkozom és imádkozom, hogy az anyja abbahagyja az önmarcangolást. Azzal, hogy nem tud belenyugodni fia halálába, csak magának árt. Azt hiszi, csak egy rossz tréfát űztünk a fiából, de ez közel sem így volt - mondta.

Ezt is szeretjük