100 műtét sem segített a rémmé szabott Pete Burns-on
Felkavaró fotók
Pete Burns elbaltázott ajakplasztikáját több mint száz korrekciós műtéttel próbálták rendbe hozni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pete Burnst a közelmúltban kapták lencsevégre egy nyugat-londoni kávézóban, ahol párjával, Michael Simpsonnal üldögéltek italukat kortyolgatva.

Az ötvenéves énekes borzalmasan festett, köszönhetően az elbaltázott plasztikai beavatkozásoknak. Ráadásul duzzadt ajkai miatt még a cigarettára gyújtás sem igazán ment neki.

A nyolcvanas évek népszerű brit popsztárja 2006 elején vallotta be, hogy az összes félretett pénzét egy 18 hónapig tartó korrekciós beavatkozás-sorozatra költötte, amelyre egy teljességgel elhibázott ajakplasztikai műtét miatt volt szükség.

Több mint 100 műtéten esett át

A sebészeknek több mint 100 műtéttel sikerült ugyan rendbe hozniuk az arcát Olaszországban, Burns azonban feltehetően örökre megbánta, hogy kés alá feküdt.

Még azzal együtt is, hogy szeptemberben pert nyert Maurizio Viel plasztikai sebész ellen, aki 450 ezer fontot, vagyis több mint 130 millió forintnak megfelelő összeget köteles fizetni a popsztárnak kártérítés gyanánt.

A bajoknak azonban ezzel még korántsem szakadt vége, a You Spin Me Round című sláger énekesét ugyanis idén kórházba szállították, miután váratlanul elájult.Kiderült, hogy a sztár veséjében hét követ találtak, amelyeket lézeres műtéttel tudtak csak eltávolítani.

Durván összebalhéztak

A sztárpár a Daily Mail értesülései szerint némiképp elhidegült egymástól az elmúlt hónapok során, amiben nagy szerepet játszottak a különféle párkapcsolati balhék. Idén májusban például mindkettejüket letartóztatták a Sohóban, miután durván összevesztek.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A feszültséget állítólag az okozta, hogy Burns szerint kedvese szándékosan szivárogtatta ki házi szexvideójukat, ráadásul arról is meg volt győződve, hogy Simpson hűtlen volt hozzá.
Ezt is szeretjük