Agydaganatot találtak Penny Marshallnál
Egy repülőn lett rosszul
A nyolcvanas évek tévésztárjából rendezővé avanzsált Penny Marshallt állítólag nemrég agytumorral műtötték.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi napokban ellentmondásos hírek láttak napvilágot Penny Marshall színész-rendezőnőről, aki többek között a nagysikerű 1988-as Tom Hanks-vígjáték, a Segítség, felnőttem! direktori feladatait látta el.


A National Enquirer értesülései szerint ugyanis a 66 éves, Golden Globe-ra nominált sztár - a jelölést még a hetvenes évekbeli Laverne & Shirley című sorozatban nyújtott alakításáért kapta - agytumorban szenved.

Úgy tudják, még múlt hónapban szállították kórházba, miután rosszul lett egy Los Angelesből New Yorkba tartó repülőgépen.

Beteg vagy sem?

Bár Marshall úgy vélte, csupán influenzavírus gyengítette le, orvosai a kivizsgálás során két tumort fedeztek fel a testében - az egyiket az agyában, a másikat pedig a májában.

Állítólag állapotát olyan súlyosnak ítélték az orvosok, hogy múlt pénteken meg is operálták. Jelenleg New York-i otthonában lábadozik családja óvó felügyelete mellett, és a biopszia eredményére vár. A család egyik barátja szerint Penny erős asszony, aki egyáltalán nem sajnáltatja magát, és kész keményen harcolni az életéért, ha szükséges.

Mindenesetre az Informer másféle igazság birtokában van. Az online magazin ragaszkodik ahhoz, hogy Marshallt valóban csak az influenza fertőzte meg, és bár valóban bevonult néhány napra egy klinikára, azóta már tökéletes egészségnek örvend.

A nyolcvanas években futott be

Az 1943-as Penny Marshall a hatvanas évektől játszott különféle sorozatokban és filmekben. Leghíresebb szériája a Laverne & Shirley című családi szitkom, melyet 1976 és 1983 között forgattak.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A nyolcvanas években ült át először a kamera másik oldalára, azóta a már említetteken kívül olyan ismert filmek rendezése fűződik a nevéhez, mint a Reneszánsz ember, az Ébredések, a Kinek a papné vagy a 2001-es Fiúk az életemből.
Ezt is szeretjük