Iszonyú narancsbőrös a nyakigláb Penny Lancaster combja

A szépséget hosszú futóművei tették híressé, ám ő sem szabadulhat a nők életét megkeserítő gödröcskéktől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

186 centis magasságával és végtelenbe nyúló, formás lábaival nem csoda, hogy Penny Lancasternek sikerült meghódítania Rod Stewartot.

...melyek a valóságban egész máshogy festenek

A kakadufrizurás rockveterán mindig is a Penny-hez hasonló nőkre bukott, és az sem zavarta soha, ha választottai – akárcsak harmadik felesége, Rachel Hunter – valósággal fölétornyosultak.

Gyönyörű lábainak köszönheti hírnevét

A nagypapakorú skót zenész negyedik hitvese lélegzetelállító kinézetét nem csupán szerencsés génjeinek, hanem a kemény munkának is köszönheti.

A szőke bombázó korábban fitneszedzőként dolgozott, így nem meglepő, hogy alakja a negyedik iksz küszöbén is irigylésre méltó.

Penny 2005-ben adott életet a vénülő rocksztár hetedik gyermekének. Elmondása szerint a szülés után nem érzett kényszert arra, hogy Victoria Beckhamhez és a többi hiú sztárhoz hasonlóan egyik napról a másikra visszanyerje régi alakját.

Ehelyett inkább az egészséges táplálkozásra fordított figyelmet, hiszen ameddig csak lehetett, szoptatta a kis Alastairt.

Rövidke meze felfedte a kiábrándító valóságot

A súlyváltozás azonban az ő sokak által csodált alakját is megviselte, ami leginkább hosszú lábain látszik meg. Az egykori fehérneműmodell egy jótékonysági hálólabdameccsen vett részt, ahol kiderült, bőre mennyit vesztett hajdani feszességéből.

A rövid, piros mez alól ugyanis vékony, ám borzasztóan rücskös combok bukkantak elő, melyek leginkább egy öregasszony ráncos lábaira emlékeztettek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Azért bizonyára még mindig Penny a legszebb nő - legalábbis rocker férje számára.

Ezt is szeretjük