Pimaszul fedte fel mellét a nyakigláb sztármami, Penny Lancaster

Rod Stewart hórihorgas felesége a fotók tanúsága szerint nem szégyelli megmutatni fedetlen bájait.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rod Stewart kétségtelenül a magas, szőke, karcsú nőktől indul be – negyedik felesége, Penny Lancaster rá az élő példa.


Az eredetileg fitneszedzőként és fényképészként dolgozó angol hölgyet 1998-ban fedezte fel magának Rod Stewart, amikor a szőkeség egy alkalommal a skót zenészről készített fotósorozatot. 

Talán ez a találkozás idézte elő, hogy Stewart hamarosan különköltözött harmadik feleségétől, Rachel Huntertől.

Nehéz nem észrevenni

Ám nemcsak Stewart, a modellszakma is felfigyelt a 186 centiméter magas szépségre, különösen miután 2002-ben az Ultimo fehérneműcég szerződést ajánlott neki, amit természetesen örömmel elfogadott.

Két évvel később azonban mégis megváltak tőle, azzal az indokkal, hogy nem volt olyan sikeres, mint szerették volna. Hiszen bármilyen csinos is, Nagy-Britannia határain kívül nem nagyon ismerik a nevét. A dolog pikantériája, hogy utódja pontosan az a hölgyemény lett, akit ő ütött ki a nyeregből, legalábbis a magánéletben – a szintén modell Rachel Hunter.

Természetesen a média is rögtön lecsapott a szaftos történetre, de bármilyen léhának is kiáltották ki Lancestert, öregedő rocker kedvese kitartott mellette. Végül 2005-ben házasodtak össze, két évre rá pedig megszületett közös gyermekük, Alastair.

Azóta a páros rendre feltűnik a sztárzsúfolt rendezvényeken vagy jeles eseményeken – mint ahogy tették legutóbb, a Dirty Dancing musical ezredik előadásán.

Hogy a 38 éves szőkeség mire számított, amikor csak úgy a natúr testére felvette a kötött és igencsak szellős ruhácskát, nem tudni. Mindenesetre a reflektorok fényében a laza szövésű, fekete anyag olyan átlátszóvá vált, hogy a sztárfeleség minden porcikája világosan kivehető volt alatta. Többek között mellének finom domborulata és hegyes kis bimbói is.

Akárhogy is, bár remélhetőleg nem azzal a céllal érkezett a londoni Aldwych színházba, hogy megbámulják a jelenlévők, azért korábbi fotóit elnézve nem túl nagy barátja a melltartóknak a zsiráf termetű hölgy – talán ezért is habarodott belé oly sebesen az öreg rocksztár.

Ezt is szeretjük