Nem fogod elhinni, kivel kavar a 20 éves Peaches Geldof
Peaches Geldof új hódolójának nevéhez az elmúlt évek legdurvább filmjei fűződnek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvége egyik legnagyobb meglepetését Peaches Geldof szolgáltatta a sajtónak, amikor március 7-én, vasárnap este kéz a kézben jelent meg Eli Rothtal a Vanity Fair által rendezett Oscar-afterpartin.

Peaches Geldof és Eli Roth

A sztárpár meg sem próbálta leplezni kapcsolatuk jellegét, ugyanis fesztelenül pózoltak a lesifotósoknak, akik pedig minden pillanatot megragadtak, hogy lekapják őket. Bob Geldof 20 éves lánya, valamint a 37 éves horrorfilmrendező nem is nagyon vegyültek el a buli forgatagában, ehelyett félrevonultak egy sarokba, ahol összebújva sugdolóztak.

Az utóbbi idők legkegyetlenebb filmjeinek rendezője

Sokakat meglepett, hogy együtt érkeztek a helyszínre, Peaches pedig a Twitteren is közzétette a hírt, miszerint összeszűrte a levet a hírhedt rendezővel. A harvardi pszichológiaprofesszor és festő fia 2002-ben rendezte meg a Kabinláz című horrort, majd három évvel később a brutális Motellel robbant be a filmes köztudatba.

Quentin Tarantino is felfigyelt rá, aki rendezőként lehetőséget adott neki, hogy elkészítse a Grindhouse című filmben látható egyik kamu filmelőzetest. Arról nem is beszélve, hogy ráosztott egy emlékezetes szerepet a Becstelen Brigantykban: Roth alakította Danny Donovitz törzsőrmestert, a baseballütőt lengető nácivadászt.

Peaches falja a pasikat

A jóképű filmrendező magánéletéről egyelőre meglehetősen keveset lehet tudni, ezzel szemben a 20 éves brit celebmaca sosem titkolta, hogy éppen melyik pasival kavar. Az idősebbik Geldof lányt fiatalsága ellenére már meglehetősen sok pasival hozták hírbe, többek között Donny Tourette-tel, Faris Badwannel, Frederick Blood-Royale-lal és Joe Van Moylanddel.

Peaches 2008. augusztus 5-én Las Vegasban feleségül ment a Chester French nevű együttes tagjához, Max Drummey-hoz. Még egymás nevét is rátetováltatták a kezükre, ám néhány hónap múlva házasságuk válással végződött.

Vajon a nagy - közel két évtizedes - korkülönbség ellenére ez a románc majd tartósabbnak bizonyul?
Ezt is szeretjük