Átok ül az X-Factoron? Újabb mentor kapcsolata futott zátonyra
Paula Abdul, az amerikai X-Factor egyik zsűritagja végleg szakított párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A feszített munkatempó Paula Abdulnak, az amerikai X-Factor egyik mentorának a magánéletére is rányomta bélyegét. A 49 éves énekesnő, aki a Cascine nevű lemezkiadónak is tulajdonosa, szakított kedvesével, Jeff Bratton üzletemberrel, akivel 2010 óta alkottak egy párt.

A neves zsűritag a napokban jelentette be, hogy végérvényesen pontot tettek a kapcsolat végére, de barátságban, mindenféle nagyobb vita nélkül váltak el útjaik.

Nem volt elég ideje

Az X-Factor tehetségkutató műsor számtalan verzióban jelent meg világszerte. Hazánkban 2010-ben indult el az első széria, míg a briteknél és az amerikaiaknál már több évadot is megért.

Ami a különböző országok produkcióiban közös, az a feszített tempó: nemcsak a versenyzők, de a zsűritagok, a mentorok életében is. Mivel mindegyikük énekesként, énekesnőként vagy zenei producerként is tevékenykedik, a műsor ideje alatt kevés idejük marad privát kapcsolataikra.

Ez történt Paula Abdullal is. Sok teendője miatt elhanyagolta kedvesét.

- Az X-Factor utolsó pár hónapjában, és a Cascine-nál rám háruló felelősség miatt csak kevés időnk volt egymásra - ismerte be a sztár.

Kapcsolatuk nem volt zökkenőmentes

A távolság is rányomta kapcsolatukra a bélyegét: a pár már jó ideje távkapcsolatban élt. Paula Los Angelesben, míg Jeff szülővárosában, New Yorkban lakott.

Ezzel az amerikai X-Factor mindkét női zsűritagja szingli lett. A Pussycat Dolls 33 éves énekesnője, Nicole Scherzinger és a Forma-1 sztárja, Lewis Hamilton már októberben bejelentették szakításukat, bár a közös szilveszterezést követően ismét szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy ismét összejöttek.

Paula Abdul és Jeff Bratton kapcsolata egyébként fénykorában sem volt zökkenőmentes. A TMZ amerikai magazin 2010-ben egy Valentin-napi incidensről számolt be. Az énekesnő párjával épp az autóban ült, amikor veszekedni kezdtek. A férfi erre bezárta a kocsi minden ajtaját, és nem engedte távozni Paulát, mire az kétségbeesésében sírva és ordítozva a rendőrséget hívta.

- Kiengedsz végre, mert a sürgősségit tárcsáztam?! Most hagyta, hogy kiszálljak - hallható a rendőrségi felvétel végén.

A sztár sajtósa később az esetet ártatlan kis incidesnek nevezte azzal a kommentárral, hogy minden szerelmes között előfordulnak kisebb veszekedések.

Ezt is szeretjük