Bevallotta! Évekig gyógyszerfüggő volt Paula Abdul
A népszerű tévésztár egy interjúban mesélte el, milyen mélyre süllyedt a függőség mocsarában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paula Abdul az US Weekly magazinnak május 5-én adott egy sokkolóan őszinte interjút, amiben kendőzetlenül bevallotta, hogy évekig gyógyszerfüggő volt, ráadásul könnyedén meg is halhatott volna!

A 46 éves amerikai énekesnőnél 2005-ben diagnosztizáltak egy komoly idegrendszeri rendellenességet, amit erős és kellemetlen fájdalom kísért testének több pontján.

Az orvosok egy speciális tapaszt írtak fel Abdulnak, amely a morfiumnál nyolcvanszor erősebb fájdalomcsillapítót jutatott szervezetébe.

Megállás nélkül falta a gyógyszereket

Emellett még egy durva ideggyógyszert is szedett a sztár, ami enyhítette a tüneteket.

Ám ez sem volt elég, vallotta be Abdul, ugyanis alkalmanként bevett néhány izomlazítót is!

Az irtózatos fájdalom azonban ezek után sem múlt el, és álmatlanul forgolódott egész éjszaka.

Sokaknak szemet szúrt zavartsága

Ráadásul a sok gyógyszer pszichiátriailag is rossz hatást gyakorolt rá, emiatt aztán sokaknak feltűnt, hogy az American Idol felvételei során – amelynek egyik zsűritagja volt – mintha be lett volna állva.

Abdul az évek során nagyon mélyre jutott a gyógyszerfüggőség veszélyes mocsarában, ám az egyik nap rádöbbent, hogy véget kell ennek az egésznek vetnie.

Tavay hálaadáskor ezért bejelentkezett a Kalifornia államban található carlsbadi La Costa Resort and Spa nevezetű elvonóra, mivel állítása szerint akár meg is ölhette volna magát a sok gyógyszerrel, mesélte Abdul.

Ezt is szeretjük