A gyerek miatt válik a sztárpár! A színésznő inkább karrierjére koncentrál
Torrey DeVitto a Vámpírnaplók sztárjától, Paul Wesley-től válik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Torrey DeVitto színésznő és szintén színész férje, Paul Wesley két év házasság után elválnak.

Paul Wesley és Torrey DeVitto
Paul Wesley és Ian Somerhalder

Örülhetnek a Vámpírnaplók című sorozat rajongói: ezzel fél éven belül a széria másik sármos férfi főszereplője is egyedülálló lett.

A forgatáson jöttek össze

Paul Wesley és Torrey DeVitto 2007-ben, a Killer Movie forgatásán ismerkedtek meg egymással. A 29 éves színésznő olyan sorozatokban játszott, mint a Nagymenők, a Tuti gimi, a Katonafeleségek és a jelenleg is futó Pretty Little Liars.

Paul Wesley szintén tévésorozatokkal kezdte karrierjét. Ezek között találhatjuk A narancsvidéket, az Everwoodot,  a Különleges ügyosztályt, a 24-et vagy a Katonafeleségeket. A nagy áttörést a 2009-ben indult Vámpírnaplók hozta meg számára, melyben ő lett az egyik férfi főszereplő, Stefan Salvatore. 

A pár 2011 áprilisában házasodott össze New Yorkban. A következő évben dr. Meredith Fell szerepében Torrey is csatlakozott a Vámpírnaplók stábjához.

- Ez fantasztikus, máskülönben kétezer mérföld távolságra lennénk egymástól, egyikünk Los Angelesben, a másikunk Georgiában. Szóval nagyszerű, hogy mindketten ugyanazon a helyen tartózkodunk - nyilatkozta a 31 éves színész  a Glow magazin tavaly decemberi számában.

A gyerek miatt válnak

A távolság tehát nem választotta el őket egymástól, most mégis úgy döntöttek, elválnak. Közös megegyezéssel és barátságban - ahogy szóvivőjük mondta a people.comnak.

Bár különösebb okot nem neveztek meg, egyes források szerint a házasság végét az okozta, hogy eltérően gondolkodtak a gyerekvállalásról. A nem sokkal ezelőtt a Bravo magazinnak adott interjújukból kiderül, hogy míg a férj készen állt a családalapításra, a feleség inkább halogatta azt.

- Odavagyok a gyerekekért. Mindenképpen szeretnék családot alapítani. Az egyik lánytestvéremnek éppen most született kisbabája. Ez olyan nagyszerű - mesélte Wesley lelkesen.

- Folyton ezzel idegesít! Hé, én még csak 29 vagyok, én még szeretnék ezzel várni. Még vannak meg nem valósított szakmai terveim, és szeretném élvezni az életet, mielőtt gyereket szülök - csattant fel erre DeVitto.

A Vámpírnaplók rajongói közül bizonyára sokan vannak, akik valóra váltanák Paul Wesley családalapítási vágyait. Már csak azt kell valamelyiküknek elérnie, hogy beleszeressen a színész.

Idén májusban egyébként a sorozat másik férfi főszereplője is szingli lett: a Damon Salvatorét alakító Ian Somerhalder és az Elena Gilbertetet, illetve Katherine Pierce-t megformáló Nina Dobrev három év után szakítottak. 

Ezt is szeretjük