Paul Walker öccse így hasonlít az elhunyt sztárra - Cody le sem tagadhatná híres bátyját
Paul Walker kisebbik öccse, Cody nagyon hasonlít bátyjára.

paul-walker-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot megrázta, amikor 2013 novemberében tragikus körülmények között elhunyt Paul Walker. A színész halálának híre a Halálos iramban-filmek rajongóit viselte meg talán a leginkább, akkoriban az is kérdéses volt, hogy folytatják-e a filmes franchise-t, ugyanis Walker a hetedik részben lévő jeleneteinek csak egy részét vette fel.

Így hasonlít Paul Walkerre kisebbik öccse

A szörnyű hír után a film készítői válságstábot hívtak össze, de végül úgy döntöttek, befejezik a filmet, de ehhez segítségül hívták az elhunyt sztár két öccsét is, Calebet és Codyt is, akik a maradék jelenetekben bátyjuk karakterének bőrébe bújtak. Ezt persze úgy oldották meg, hogy a filmet nézők ne vegyenek észre semmit, utóbbihoz kellett némi CGI-utómunka is.

A színész két fiútestvére közül főleg kisebbik öccse, Cody hasonlít rá nagyon, ahogy az az alábbi fotón is látható. A 31 éves férfi tekintete teljesen olyan, mint a bátyjáé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

There is only one reason I could be this happy on a Monday. Make sure to check out my story!

Cody Walker (@codybwalker) által megosztott bejegyzés,

Az alábbi videóban Cody mellett áll bátyja, a 42 éves Caleb is, aki szintén hasonlít Paulra, ám szerintünk öccse jobban emlékeztet a Halálom iramban-filmek Bryanjére. Számos rajongó megjegyezte már Codynak Instagramon a kísérteties hasonlóságot: "annyira Pault látom benned", "a mosolyod teljesen olyan, mint amilyen az övé volt", "olyan, mintha ikrek lennétek Paullal", "hirtelen egy pillanatra azt hittem, hogy tényleg Paul Walkert látom" - fogalmazták a kommentelők.

Cody Walker 2019 nyarán a The Sunnak megható módon nyilatkozott szeretett testvéréről.

- Az, amennyire szeretem a kocsikat és az utazást, ezeket mind tőle tanultam el. Nagyon hiányzik, nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá - vallotta be őszintén a lapnak.

Elmondta azt is, hogy nagyon kemény kihívás volt a bátyja bőrébe bújni a hetedik Halálos iramban-film forgatásakor. Furcsa és különös érzések kavarogtak benne, néha kényelmetlenül is érezte magát, például nagyon megviselte, amikor a testvére karján látható tetoválást ráfestették az övére is.

Paul Walker lányából gyönyörű nő lett

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nővé érett Paul Walker egy szem lánya, Meadow.

Ezt is szeretjük