A Krokodil Dundee 83 éves sztárja így mosolygott a vörös szőnyegen: az egészségi gondokkal küzdő színész friss fotókon

Paul Hogan csak ritka alkalmakkor szerepel nyilvános eseményeken.

paul-hogan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul Hogan, a Krokodil Dundee-filmek sztárja évek óta visszavonult a filmezéstől, így a vörös szőnyegen sem mutatkozik már annyit, mint karrierje csúcsán. Ausztráliában a mai napig hatalmas legendának számít, hiszen a színészi karrierje mellett rengeteget tett azért, hogy a turisták szemében vonzóbb legyen szülőhazája.

2022 őszén több megrendítő interjút is adott megromlott egészségéről, azonban idén januárban a G'Day USA Arts Gálára kicsattanó energiával látogatott el.

Paul Hogan friss fotókon

A 83 éves színész széles mosollyal pózolt a vörös szőnyegen, a gálát Los Angelesben tartották. Bár Sydney-ben született, Hollywood fellegvárában él együtt fiával, Chance-szel.

GettyImages-1460438200
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Ahogy azt már tavaly ősszel is megírtuk róla, retroperitoneális fibrózist diagnosztizáltak a szervezetében, ami már a veséjét nyomta, ezzel komoly fájdalmai alakultak ki. Ez a hashártya mögötti kötőszövetet érintő, idült gyulladásos folyamat, amelynek következtében kötőszöveti felszaporodás, túlburjánzás alakul ki.

Rengeteget fogyott, és hiába evett zsírosabb ételeket, egy dekát sem hízott, a gyógyszeres kezelést sem viselte túl jól, bár a legtöbben a szteroidoktól hízni kezdenek, ő csak még jobban összezsugorodott tőle. 2022 novemberében a Sunrise műsorban szerepelt, amelyben elmondta, hogy kezdi visszanyerni az erejét, szemlézte az interjúból a Daily Mail.

GettyImages-1460438265
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

- Vesepanaszom volt, a kezelés pedig rosszabb volt, mint maga a betegség, ettől kissé összezsugorodtam, de most már visszanyertem az erőmet - fogalmazta akkor.

Kifejtette, bár a testzsírszázaléka kórosan alacsony, ettől függetlenül ismét erősnek érzi magát.

Friss fotóin is látszik, hogy jobban érzi magát a bőrében. Korábbi interjúiban kifejtette, az egészségügyi gondjai ellenére is szerencsésnek tartja magát, mert 79 éves koráig nem volt semmi baja. Miután betöltötte a nyolcvanat, utána lett betegeskedőbb.

Paul Hogan és kolléganője kapcsolata

Paul Hogan és Linda Kozlowski a való életben is egy párt alkottak, de végül tönkrement a házasságuk.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük