Felesége halála után a színészre újra rátalált a szerelem - Kolléganőjével randizik

Egy magányos év után újra társra lelt a Férjek gyöngye sorozat sztárja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Egy magányos év után újra társra lelt a Férjek gyöngye sorozat sztárja.

A Férjek gyöngye sorozat népszerű szereplője, Patton Oswalt egy évvel ezelőtt váratlanul elveszítette a feleségét és nyolcéves kislánya édesanyját - Michelle McNamara álmában hunyt el, egy lappangó szívbetegségnek köszönhetően.

Újra rátalált a szerelem

Úgy tűnik, hogy a színész kapott egy második lehetőséget a boldogságra az élettől, ugyanis újabban egyre több időt tölt Meredith Salenger színésznővel - sőt, a Nyomd, bébi, nyomd című film premierjére már együtt, kézen fogva érkeztek.

Sajnos nem ő az egyetlen, akinek korán el kellett búcsúznia a feleségétől - nézd meg, kik azok a színészek, akik fiatalon megözvegyültek, de azóta ismét boldogok új társuk oldalán!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük