Felesége halála után újra rátalált a szerelem a színészre - Ilyen boldog új párjával Patton Oswalt
A Fekete Párduc című film premierjén készült róluk a fotó.

patton-oswalt-meredith-salenger-premier-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Férjek gyöngye című sorozat sztárja, Patton Oswalt teljesen összeomlott, amikor 2016-ban váratlanul elhunyt a felesége, Michelle McNamara. Az írónő 46 éves volt, és egy ritka szívbetegséggel küzdött, amiről sem ő, sem a családja nem tudott.

Újra rátalált a szerelem

Patton Oswalt egyedül maradt hatéves kislányával, Alice-szel, és úgy érezte, a tragédia után sohasem lesz többé boldog. Ekkor lépett be az életébe Meredith Salenger, aki először csak barátként támogatta a színészt, azonban hamar rájöttek, hogy többet éreznek egymás iránt a barátságnál. 18 hónappal a tragédia után feleségül is vette Meredith-t, nála pedig már csak a kislánya boldogabb, aki úgy érzi, kapott egy új édesanyát az élettől.

patton-oswalt-meredith-salenger-premier-nagy

Patton és Meredith azóta is minden idejüket együtt töltik - tegnap a legújabb Marvel-film, a Fekete Párduc premierjére természetesen együtt érkeztek. A sorozatsztár szemében még látszik a szomorúság, de az is, hogy milyen hálás a sorsnak, hogy ismét rátalált a szerelem egy ilyen csodálatos nő mellett, mint Meredith.

Sztárok, akikre a tragédia után újra rátalált a boldogság

Sajnos nem ő az egyetlen, akinek korán el kellett búcsúznia imádott feleségétől - nézd meg, kik azok a sztárok, akikre ismét rátalált a boldogság első feleségük halála után.

Ezt is szeretjük