"A legjobb részem távozott" A színész összeroppant felesége halála után
Képeken a sztárok, akiknek korán búcsúzniuk kellett feleségüktől.

nagykep?cikkid=162337&kep=patton-oswalt-felesege-halalarol-fbhez
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michelle McNamara április 21-én távozott az élők sorából: máig nem tudni, mi okozta a halálát. A 46 éves írónőt férje, a sorozatsztár Patton Oswalt reggel nem bírta felkelteni, a mentők pedig már csak a halála időpontját tudták megállapítani. A színész magára maradt hétéves kislányával, Alice-szel, ezért nap mint nap igyekszik erősnek mutatni magát, ami néha borzasztóan nehéz:

- 102 nap telt el, amióta Michelle elhagyott. A legjobb részem távozott, de mindennap látom őt a kislányunkban: minden jó tulajdonságát tőle örökölte. Legszívesebben egész nap az ágyban feküdnék, de nem tehetem. Nemcsak Alice miatt, Michelle miatt sem. Lelki szemeim előtt látom, ahogy morog velem, hogy lépjek túl ezen, kezdjek el élni, mosolyogjak újra. És érte meg is teszem. Még nem most, de egyszer újra a régi leszek - írta egy szívszorító üzenetben Twitter-oldalán.

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a sztárokat, akiktől túl korán ragadta el a sors a szerelmüket!

Sztárok, akik idén elveszítették házastársukat a rák miatt

Samantha Fox elvesztette élete nagy szerelmét - Myra Strattont, akivel 14 éve alkottak egy párt. Képes összeállításunkban megnézheted, kiknek kellett az elmúlt évben örökre elbúcsúzniuk párjuktól a rák miatt.

Ezt is szeretjük