Fájó vallomás! Megszólalt a tragikusan elhunyt Patrick Swayze felesége

Patrick Swayze két éve hunyt el rákban, özvegye új könyvében őszintén mesél az utolsó időszakról.

Patrick Swayze özvegye, Lisa Swayze megrázó témájú könyvet jelentetett meg, a memoár a színész betegségének történetét meséli el. Lisa Swayze visszaemlékezéseiben arról a 21 hónapos fájdalmas küzdelemről vallott, amelyet férje vívott a hasnyálmirigyrák ellen.

Lánykori nevén Lisa Niemi a USA Today című lapnak adott interjút, amelyben az egykori táncosnő arról mesélt, miért tartotta fontosnak a Worth Fighting For, azaz Megéri küzdeni érte című kötet megírását és megjelentetését.

33 évig voltak házasok

Elmondása szerint férje halála után nagyon nehéz volt talpra állnia. Az írás segítette abban, hogy feldolgozza a veszteséget - 33 évig éltek boldog házasságban.

- Úgy tekintettem erre, hogy nagyobb fájdalmat már nem okozhat annál, ami ért. Egy csomó dolgot viszont el tudtam ereszteni, amit korábban annyira görcsösen szorítottam magamhoz - árulta el.

Emellett azt is megosztotta az olvasókkal, hogy bár a jegygyűrűjét levette, hiszen az egy fizikai kapcsolat szimbóluma volt, az utóbbi időben azért kezdte viselni férje nevét, mert jólesik neki újra hallani azt másoktól.

Bátran küzdött

A visszaemlékezésben férje bátor küzdelmének nehéz időszakát idézte fel: a kezelések megszervezését, a harcot, hogy az 57 éves sztár enni tudjon, kivédje a fertőzéseket, továbbá a pár igyekezetét, hogy megőrizzék a férfi méltóságát a külvilág előtt is.

- Rengeteget beszélgettünk és nevettünk az utolsó időszakban. Utaztunk és bolondoztunk, mert minden együtt töltött perc ajándék volt, hiszen Patrick akkor már nem is élhetett volna. Az orvosok ugyanis már korábban azt mondták, hogy vége, mégis volt még néhány szép hónapunk - emlékezett vissza a szerető feleség.

- Szeptember 14-én, egy hétfő reggel ránéztem az arcára, és tudtam, eljött az idő. Lefeküdtem mellé, fogtam a kezét, éreztem a pulzusát. Aztán egyszer csak abbahagyta a lélegzést - idézte fel a végzetes pillanatot a táncosnő, aki több mint két évvel szerelme halála után sem tudott még teljesen továbblépni.

Korábban egyébként már megjelent a Dirty Dancing sztárjának saját memoárja is, a The Time of My Life című önéletrajz közvetlenül a színész 2009. szeptember 14-én bekövetkezett halála után látott napvilágot.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük