Tolószékbe kényszerült a rákos Patrick Swayze
Megrázó fotók
A vászon táncvirtuóz sztárja már nem a saját lábán hagyta el a kórházat, ami aggodalomra ad okot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hasnyálmirigyrákkal küzdő Patrick Swayze állapota annyit romlott, hogy már csak tolószékkel tud közlekedni.

Újabb kezelésre van szüksége

Legalábbis erre engednek következtetni azok a képek, amik néhány napja készültek a Dirty Dancing 57 éves sztárjáról.

A fotókon jól látható, ahogy a kórházi személyzet kitolja az intézetből a súlyos beteg színészt, akiből mindenféle csövek lógnak ki, és cowboykalapot visel, hogy kemoterápiától megkopaszodott fejét eltakarja a kíváncsiskodók elől.

Nem hagyja el magát

Bár gyengének és fáradtnak tűnik, az is elképzelhető, hogy nem rosszabbodott az állapota, csupán egy szokványos kórházi távozásnak lettünk szemtanúi.

Az Egyesült Államokban ugyanis bevett szokás, hogy még a gyógyult beteget is kerekes székben tolják ki az épület elé. Mindenesetre ez már nem az első kezeléssorozat, melyen a sztár részt vesz.

Először a 2008. januári diagnózis után, tavaly tavasszal érkeztek hírek arról, hogy szervezete jól reagál a kemoterápiára, ám néhány hónappal később mégis meg kellett műteni.

Műtét és kezelések

Akkor el is távolították gyomra egy részét, hogy megmenthessék. Azóta ellentmondásos információk láttak napvilágot.

Egyesek szerint orvosai úgy vélik, már nem sokáig bírja a szervezete, míg mások bizakodóan tekintenek a jövőbe Swayze egészségi állapotát illetően.

Annyi bizonyos, hogy a színész emberfeletti erővel küzd a halálos kórral, ráadásul felesége, Lisa Niemi immáron több évtizede mellette áll, és egy percre sem hagyja magára ebben a nehéz időszakban.

Ezt is szeretjük